LÜTFEN AKIL VERİN BANA ACİLLLLLL

rengarenk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
18
0
36
Ben 27 yaşında bekar biriyim. Yeni biriyle görüştüm ve sanki olumlu gibi. Ama tek sıkıntı sigara içtigimi bilmiyor ben söyleme taraftarıyım ama annem ve kuzenim söylersen bu iş olmaz diyorlar. bana da bu hiç dürüst gelmio ama bu iş olsunda istiyorum birtaraftan çünkü o kişiden azda olsa etkilendim. Annemin düşüncesi şimdiye kadar karşına çıkanları oyu buyu die hayır dedin bu cocukda aradığın her kriter var. Zaten bu zehri ne zamana kadar içeceksin. Bu vesileyle bırak diyor ve bana onun bu ssöylemi çok mantıklı geliyor. Ama ben şimdiye kadar hiç denemedim bırakmayı ve hiçe bırakmak istemedim. Şimdi bu heyecanla bırakırım gibi gelior ama daha sonra ya tekrar içmek istersem karşımdaki insan demeyecek mi nie baştan söylemedin offff kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum ben biraz doğrucu davudum neyse onu söylemek istiyorum ama bu işte sırf bu yüzden engel olmasın istiyorum. Yaşanmışlıklar her zaman önemlidir akıl verirmisin ne yapayım evlilikte böyle şeyler çok mu önemli? Yoksa ara ara ilerde gizli saklı içsem birşey olur mu? Ne yapmalıyım

tek derdin sigara olsun
sigara yüzünden evleneceği kızdan vazgeçeni de duymamıştım hiç:)
bence bırak, ama ola ki başlarsın yeniden bilsin
seninle tanıştığımızda bırakmıştım dersin hoşuna bile gider
bir de aklıma şu sevimli şarkıyı hatırlattı konunuz :)

keşke kendiniz için yapsanız bunu, ilerine ne olacağı bilinmeyen bir adam için değil.
Doğruyu yada yalanı söylemeden önce adamın ağzını şöyle bir yoklayın, belki umurunda olmaz.
küçük te olsa yalan/yanlış bilgi verilmemeli. yarın öbür gün bir tanıdık sigara uzatır içmiyorum deyince de ne zaman bıraktın tiryakiii tepkisiyle karşılaşırsınız kötü olur.

Kesin sgarayı bırakırım diyorsan söyleme ama bırakamam diyorsan kesinlikle söyle çünki bazı insanlar sigaradan nefret eder senin evlenmeyi düşündüğün kişide böyle olabilir

Adam cokmu rahatsız sigara icilmesinden ?

Eger birakacaksan kenfin icin yap bjbu , daha tanimadigin biri icin degil..

Merhaba bence yalan soyleme ama tam bir bilgi vermek zorunda degilsin ben evlendigimde esim sigara iciyordu fakat ne yalan soyliyeyim sigaradan nefret eden birisi olarak inanilmaz tiksinmistim daha sonra nikotib sakiziyla birakti ve en az 10 yil genclesti cok temiz kokuyir iliskimizi mutlaka etkilemistir sigara icmeyen birisi olarak icen birini opmek bile istemezsiniz gunde 1 paket mutlaka bitiren bir adam inanirmisin 1 ayda asla birdaha sigara icmicek sekilde birakti canin her istediginde nikotin sakizini terxih et bir muddet ayni tadi veriyormus kolay gelsin derim :)

dürüst olman ilişkinizin sağlığı açısından,söyledikten sonra da sigarayı bırakman senin sağlığın açısından güzel olacaktır...

Zaten ilk kendim için yapmak istiyorum tabiki de ama bu konuda vesile olur mu acaba diyorum çünkü şimdiye kadar bırakmayı hiç düşünmedim ve hiç istemedim. Kafam çok karışık ben doğruyu söyleme taraftarıyım ama yalan yok çocuktan da etkilendim

Sizi olduğunuz gibi beğenmesine fırsat verseniz daha sağlıklı bir ilişki olur.
Sigarayı bir başkası için değil kendiniz için bırakın, başkası için yaptığınızda kesinlikle geri başlarsınız.
Saklamak niye, bunu anlamak mümkün değil. İçiyorum ama bırakmak istiyorum diye dürüst de olabilirdiniz gizlemek yerine.

Daha gizlemedi
Daha gizlemedim zaten ama bende söyleme taraftarıyım ama işte aklım karışıyor işte. Erkekler içip bayan icmiyorsa sorun yok ama bayan içip erkek icmiyorsa çok sorun oluyor niyeyse

Gizli gizli içersen yine kendine zarar, öğrenirse ikinize de zarar...
düşünsene evlendiğinizde eşin de senden gizli bişeyler yapıyor ve sen bunu sonradan öğreniyorsun, gizli yaptığını... ne kadar üzülürsün sıkıntı yapardın, keşke bana söyleseydi derdin değil mi?
bence deki ona ; ben sigara içiyorum ama seni tanıdım, hayatıma yeni bir sayfa açıyorum sigarayı da bırakıyorum...
ya da en kötü, eskiden içiyordum artık bıraktım de ve bırak.

Canım bence önce bırakmayı dene baktınki bırakabiliyosun , içiyodum ama bıraktım dersin. Evliliklerde sigara içmeyen için sigara içen biri kabus gibi olur.. Sahsen eşimde bende içmiyoruz ama annem içiyor ve onun dairesine gittiğimiz zaman resmen eziyet çekiyoruz, kendi kokuyo ev kokuyo berbat (( .. Şöyle bir ayrıntı daha var nasılsa hamile kalınca bırakmak zorunda kalıcaksın :)))) alo sigarayı bırakma hattı var 171 kız arkım 10 yıllık tiryakiydi burayı aradı tedavi gördü ve bıraktı sigarayı bir dene derim ..

ben ilişkinizle sigara arasındaki bağı kuramadım açıkçası.
sen sigara içsen ne olur içmesen ne olur yani. kime ne ki. çok rahatsız oluyorsa yanında iken içmezsin olur biter.
tek derdin bu olsun ya..

Sigara kullanıyorum ama senin yardımınla bırakmak istiyorum bana destek olur musun falan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…