benim iki yıl süren ciddi bir ilişkim var.aileler biliyor ve onay verdiler.ayrı şehirlerdeyiz kendisiyle ama sık görüşüyoruz.biz ilişkide güvene ve özel yaşa saygıya çok önem veririz özellikle ben.asla onun telefonunu,mailini ve sosyal ağlardaki hesaplarına bakmam elimi sürmem ve aklımdan bile geçmez.geçen gün bir sosyal ağda yaşadığım giriş sorunu yüzünden erkek arkadaşıma şifremi verip bakmasını istedim.o günde yakın bir kız arkadaşımla dertleşmiştim ilişkilerimiz hakkında.büyük kavglar yaşamıştık ve arkadaşım nasıl gidiyor sorusuna.sadece büyük kavgalar ettik kopma noktasındayız dedim .ne onun hakkında kötü bir söz söyledim nede başka bir şey sadece bu.kendiside ilişkimiz sorunları yüzünden psikoloğ gitmekte.ama benim imkanım yok .ve ilk defa bir arkadaşımla dertleştim .çünkü bunalmıştım ve kurudğum cümleler bu kadardı.kendisi sabah beni aradı ve mesajlarımı okuduğunu nasıl olurda arkadaşıma böle yazdığımı gururunun çok incildiğini söyledi gururu öne geçmiş.hala şoktayım nasıl olurda beni arkadaşım ile özel mesajlarımı okur ve üstüne zeytin yağı gibi gururdan bahseder.ben çok kötü bir şey mi yapmışım .benimle bir kaç gün görüşmicekmiş.inanamıyorum benden özür dilemek yerine bana bunu nasıl yaptı ben mi haksızım şüpheye düştüm yorumlarınız lütfen bekliyorum.
1. Demek ki; o sen kadar saygılı degilmiş ve ilişkiniz bu saygı üzerine kurulmamıs. Sen ona bu özgürlügü verdigin için o da sana vermis. Sırf sen verdigin için. Fırsatı oldugunda ilk işi mesajlarını okumak...
2. Psikolojik rahatsızlıga sebebiyet veren bir ilşkiniz varsa niye devam ediyorsun?
3. Sen bunu kıza demissin, zaten acık ortada olan bir sey degil mi bu? Yani ikinizde biriniz psikologa gidiyor, biriniz gitmek istiyor bunun yüzünden. Nesine kızdı?
bende anlamadım kızdığı noktayı .o kadar sert çıkıştı ki sanki ben suçluymuşum gibi .bu benim düşüncemmiş kadınlar arası bir sohbet değilmiş bence suçunu örtmeye çalışıyor ..:44:
canım ben sana net bırsey soylemelıyımkı bunun altında başka bırsey var ve o bu okuduklarıyla kendını uste çıkarmaya calısıyo bence sende ozur falan dıleme bakalım ne çıkacak altından:18:
bu kadar buyuk kavgalar eden insanlar neden evlenir?
evlilik ate$den gomlek gibi, dogru ki$iyi bulamazsiniz o ate$ sizi yakar
dogru ki$ide sadece içinizi isitir :)
Nasıl bu kadar net olabiliyosun ki belki "kopma noktasındayız" vb cümlelere içerledi.
Bence ilişkinizde baştan hata var zaten.
Açıkcası ben ilişkim yüzünden psikologluk oluyosam o ilişkide bi'sorun var demektir. Evlenincede mi psikologla yürüteceksiniz ilişkinizi?
Ayrılmayı düşünüp dillendirmeni kendine yedirememiş demek ki.
Ortada senin açından bir suç veya bir ayıp yok.
Sen özele dikkat ederken onun etmemesi ise hoş olmamış.
Biraz zamana bırak üsteleme bence.
Ayrıca ben de psikoloğa gidecek kadar ne sorununuz var merak ettim.
Kendinize yazık etmeyin. Bir ilişki size huzur vermiyorsa o ilişkide ısrar etmenin anlamı yok. Milyonlarca insan ve ihtimal var. Hayatınızı psikologluk olmuş bir ilişki için harcamayın.
Anacım salla bu herifi. Baksana ailesi bile terpiste gidiyor. Demek aşamadığı şeyler var. Bununla evlenirsen her günün bakırköyde geçer allah korusun. Hem sanki seni erkeklerle konuşup mesajlaşırken mi gördü. Ne var derdini anlatsan bi kıza. Bırak bu herifi bendeb sana tavsiye.benim iki yıl süren ciddi bir ilişkim var.aileler biliyor ve onay verdiler.ayrı şehirlerdeyiz kendisiyle ama sık görüşüyoruz.biz ilişkide güvene ve özel yaşa saygıya çok önem veririz özellikle ben.asla onun telefonunu,mailini ve sosyal ağlardaki hesaplarına bakmam elimi sürmem ve aklımdan bile geçmez.geçen gün bir sosyal ağda yaşadığım giriş sorunu yüzünden erkek arkadaşıma şifremi verip bakmasını istedim.o günde yakın bir kız arkadaşımla dertleşmiştim ilişkilerimiz hakkında.büyük kavglar yaşamıştık ve arkadaşım nasıl gidiyor sorusuna.sadece büyük kavgalar ettik kopma noktasındayız dedim .ne onun hakkında kötü bir söz söyledim nede başka bir şey sadece bu.kendiside ilişkimiz sorunları yüzünden psikoloğ gitmekte.ama benim imkanım yok .ve ilk defa bir arkadaşımla dertleştim .çünkü bunalmıştım ve kurudğum cümleler bu kadardı.kendisi sabah beni aradı ve mesajlarımı okuduğunu nasıl olurda arkadaşıma böle yazdığımı gururunun çok incildiğini söyledi gururu öne geçmiş.hala şoktayım nasıl olurda beni arkadaşım ile özel mesajlarımı okur ve üstüne zeytin yağı gibi gururdan bahseder.ben çok kötü bir şey mi yapmışım .benimle bir kaç gün görüşmicekmiş.inanamıyorum benden özür dilemek yerine bana bunu nasıl yaptı ben mi haksızım şüpheye düştüm yorumlarınız lütfen bekliyorum.
Kendinize yazık etmeyin. Bir ilişki size huzur vermiyorsa o ilişkide ısrar etmenin anlamı yok. Milyonlarca insan ve ihtimal var. Hayatınızı psikologluk olmuş bir ilişki için harcamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?