benim iki yıl süren ciddi bir ilişkim var.aileler biliyor ve onay verdiler.ayrı şehirlerdeyiz kendisiyle ama sık görüşüyoruz.biz ilişkide güvene ve özel yaşa saygıya çok önem veririz özellikle ben.asla onun telefonunu,mailini ve sosyal ağlardaki hesaplarına bakmam elimi sürmem ve aklımdan bile geçmez.geçen gün bir sosyal ağda yaşadığım giriş sorunu yüzünden erkek arkadaşıma şifremi verip bakmasını istedim.o günde yakın bir kız arkadaşımla dertleşmiştim ilişkilerimiz hakkında.büyük kavglar yaşamıştık ve arkadaşım nasıl gidiyor sorusuna.sadece büyük kavgalar ettik kopma noktasındayız dedim .ne onun hakkında kötü bir söz söyledim nede başka bir şey sadece bu.kendiside ilişkimiz sorunları yüzünden psikoloğ gitmekte.ama benim imkanım yok .ve ilk defa bir arkadaşımla dertleştim .çünkü bunalmıştım ve kurudğum cümleler bu kadardı.kendisi sabah beni aradı ve mesajlarımı okuduğunu nasıl olurda arkadaşıma böle yazdığımı gururunun çok incildiğini söyledi gururu öne geçmiş.hala şoktayım nasıl olurda beni arkadaşım ile özel mesajlarımı okur ve üstüne zeytin yağı gibi gururdan bahseder.ben çok kötü bir şey mi yapmışım .benimle bir kaç gün görüşmicekmiş.inanamıyorum benden özür dilemek yerine bana bunu nasıl yaptı ben mi haksızım şüpheye düştüm yorumlarınız lütfen bekliyorum.