• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Acillllllllll

• Konu Sahibi Konu Sahibi CAM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CAM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
16
0
86
İstanbul
ARKADAŞLAR 2.5 SENELİK EVLİYİM VEDE ÇOCUK SAHİBİ OLMAYA KARAR VERDİM RUTİN KONTROLLER İÇİN DOKTORA BAŞVURDUM BAZI HORMON TESTLERİ YAPTIRDIK VEDE PRL M 47.8 ÇIKTI ÇOK YÜKSEK Bİ DEĞER DEDİ DOKTOR BANA KULLNAM İÇİN DOTİNEX VERDİ
PAZARTESİ V EPERŞEMBE İÇMEM ÜZERE DAHA 3 AY ÇOCUK OLAYINI ERTELEYECEKSİN DEDİ BANA ZATEN DOTİNEX İSİMLİ İLAÇTADA YAZIYO KULLNAMAYI BIRAKTIKTAN 1 AY SONRA HAMİLE KALABİLİRSİNİZ DİO BEN BAZI İNTERNET FORUM SAYFALARINDA OKUDUM DEĞERİ 500 E 900 E ÇIKAN VAR BENİMKİ O KADAR DA YÜKSEK Bİ DEĞER DEĞİLMİŞ HEMDE HAMİLE KALMKA İSTEYENLERE DOTİNEX DEĞİLDE BAŞKA BİR İLAÇ VERİLİYORMUŞ PRL NİN NORMALE DÖNMESİ İÇİN AKLIM KARNAKARIŞIK
KISACASI SIYIRMKA ÜZEREYİMM...
LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNN:a015:

ya cnm neden sıyırıuorsun kı hersey allahdan kı olan bı hormonun yuksek cıkmıs cok normal bende prolaktınoma tedavısı goruken ahmıle kaldım buyutulecek bır olay degıl stres yaparsan ormon dahada cok yukselır bılgın olsun ılacını kullan duzenlı hamıle kalırsın zaten allah nasıp ederse bu kadar uzme kendını

Canim Benim çok Teşekkür Ederim
Bende Istiyorum Canimi Sikmamak Ama Doktor Psikolojimi Bozdu 3 Ay Daha Düşünme Dedi Bana Ama Bazi Forumlarda Okudum Ben Hamile Olduğunuzu Doktora Söylerseniz Size Başka Bir Ilaç Verecektir Yaziyo ,bu Dostinex I
Hiç çocuk Düşünmeyenlere Veriolarmiş...
Ya Ona çok Bozuldum Ben,çocuk Istediğimi Sölememe Rağmen Bana O Ilaci Verdi Yaa

canım bu endişelerini doktoruna söyle bence.
bunda bişi yok.neden kafanı kurcalasın.istersen
hormon sonuçlarınla başka bir doktora git o ne
diyecek bakalım....

bencede istersen başka bi dr a git kafanı karıştırmayacak rahatça soru sorabiliceğin geçmiş olsun

Slm canim . Baska ulkede yasadigimdan dolayi doktorlarin sizlere yazmis ilaclarin cogunlugun bilmiyorum bu konuda yardim veremem ama 10 senedir doktorlari gezmis tozmus birisiyim Doktor konusunda cok sikintilar cektim. Bu yuzden eger teredut edersen baska doktor bulmalisin. Kendi doktorundan memnun degilsen tedavinde guzel sonuc alamassin bu yuzden tavsiyem doktorla acik konusmalisin veya degistir. Allah yardimcin olsun.

merhaba benimde yapılan hormon tetkiklerimde prl 48 çıkmıştı banada aynen dostınex verildi ve bu ayın sonunda hamile kalabilirsiniz denmişti ilaç hormonu düşürdü fakat yumurtlama problemi olduğu için ancak 6 ay gibi bir sürede gebe kalabildim klomen ve glukofen kullandım zorlu bir süreçti ah şu hormonlar baş belaları

canım bu kdar takma kafana herşey allahtan ama eğer doktorundan memnun degilsen istanbudaysan sana fatihdeki medical park hastdeki AYŞEGÜL SOFUOĞLUNU tavsiye ederim önce allah sonra bu dr bence bizim yüzümüzü o güldürdü şiddetle tavsiye ederin canım

arkadaşım sıkma canını bana da aynı ilacı vermişlerdi ben kullanmadım çünkü bende doğum kontrol hapından yüksekti ilacı bırakınca normale döndü strese girme rahat ol şükürler olsun ki tedavisi var ilacı içeceksin herşey yoluna girecek öyledüşün

benim ablamda hamile kalmak istiyordu fakat bi türlü tutmuyodu doktorda kafanıza takmayın fazla düşünmeyin demiş ondan sonra oldu zaten yani psikolojik bişeyde olabilioo

ARKADAŞLAR 2.5 SENELİK EVLİYİM VEDE ÇOCUK SAHİBİ OLMAYA KARAR VERDİM RUTİN KONTROLLER İÇİN DOKTORA BAŞVURDUM BAZI HORMON TESTLERİ YAPTIRDIK VEDE PRL M 47.8 ÇIKTI ÇOK YÜKSEK Bİ DEĞER DEDİ DOKTOR BANA KULLNAM İÇİN DOTİNEX VERDİ
PAZARTESİ V EPERŞEMBE İÇMEM ÜZERE DAHA 3 AY ÇOCUK OLAYINI ERTELEYECEKSİN DEDİ BANA ZATEN DOTİNEX İSİMLİ İLAÇTADA YAZIYO KULLNAMAYI BIRAKTIKTAN 1 AY SONRA HAMİLE KALABİLİRSİNİZ DİO BEN BAZI İNTERNET FORUM SAYFALARINDA OKUDUM DEĞERİ 500 E 900 E ÇIKAN VAR BENİMKİ O KADAR DA YÜKSEK Bİ DEĞER DEĞİLMİŞ HEMDE HAMİLE KALMKA İSTEYENLERE DOTİNEX DEĞİLDE BAŞKA BİR İLAÇ VERİLİYORMUŞ PRL NİN NORMALE DÖNMESİ İÇİN AKLIM KARNAKARIŞIK
canım dostınexsi doktor bana aşılama yapıldıktan sonra verdi.

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba benimde yapılan hormon tetkiklerimde prl 48 çıkmıştı banada aynen dostınex verildi ve bu ayın sonunda hamile kalabilirsiniz denmişti ilaç hormonu düşürdü fakat yumurtlama problemi olduğu için ancak 6 ay gibi bir sürede gebe kalabildim klomen ve glukofen kullandım zorlu bir süreçti ah şu hormonlar baş belaları

Hangi doktora gittin karagözlü benimde prolaktin 40 çıktı ama benim fsh de 45 adet göremiyorum belki prolaktinim düşerse adet görebilirim.çok üzülüyorum napıcağımı şaşırdım.9 aylık evliyim ve bebek istiyorum çıldırıcam ağlamaktan gözlerim şişti.

canım bu prl yüksekliği hemen herkezde var sıkma güzel canını tedavine bak allah sana 3 ayın sonunda inş bir çocuk nasip eder

çok yüksek değil doktorun fazla uçmuş normali zaten 3 ile 18 arası benimki de 52ydi 3 ayda 45 e düştü ama ben parlodel içtim ve günde 1 içiyodum doktor ikiye çıkardı senin hapa biraz ağır diyolar ama kullanmadım bilmiyorum hem 3 ayı bekleme o hap hızlı düşürüyo benim bildiğim sen 1 ay sonra test yaptır tekrar bence

dostinexle 98 olan prolaktinimi 11 e düşürdüm ve o ay hamile kalmıştım (ama bebeğimi kaybettim o ayrı)
ilacını kullandıktan sonra hemen kan tahlili yaptır ve değeri gördüğünde gözlerine inanamayacaksın.
bu bakımından çok kuvvetli bir ilaç... öyle 3 ay falanda beklemeye gerek yok.. benim doktorum bu hapı hamilelere bile veridiğini söyledi, korunmaya gerek yokmuş..
sıkma canını düşer merak etme :))))))))

tatlım bende 3 senedir prolaktin tedavisi görüyorum ve 1 sene 8 aydır evliyim ve dr hamile kalana kadar dostinex içmemi söyledi bu hormon oynak bir hormon düşünce düştüğü yerde kalmıyor maalesef dostinex kuvvetli bir ilaç içmeye başladığın ay düşürüyor prolaktin seviyeni korkmana gerek yok yanlız bu hormonla yaşamayı öğrenmen gerekiyor çünkü peşini bırakmıyor kolay kolay prolaktin hormonunun diğer adıda stres hormonu stres yaptığın sürece yükselir o nedenle sakin ol öncelikle ben bu hormon yüzünden 3 ayrı doktora göründüm( 3 de ayrı şehirlerde) ve 3 de aynı tedaviyi uygulayıp dostinex kullanırken hamile kalabileceğimi söylediler o nedenle 1 doktorun söylediğine inanma her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır ya her doktorda kedine göre tedavi uyguluyor ama bazıları abartıyor bence başka bir doktorla daha görüş ve kafana takılan her soruyu sor en azından kafan rahatlar
prolaktin sorunu olupta hamile kalan çok arkadaşımız var rahat ol ve kafandan bebeği sil düşündükçe olmuyor çünkü olumsuz düşünceleride at aklından ne kadar olumsuz düşünürsen moralin o kadar bozulur ve bu prolaktinciğinin yükselmesine neden olur ilaçlarını rahatça kullan ve bebek için çalışmalara başla bence ( tabi başka bir sorunun yoksa ) sabırlı olmamız gerekiyor sabırlı ve sakin başka yapacak bir şey gelmiyor maalesef elimizden ben 1 seneyi aşkın bebek istiyorum ve olmadı prolaktinciğim izin vermedi acaba tüplerim mi tıkalı diye rahim filmi bile çektirdim cok ağrılı olmasına ragmen
ALLAH a hamd olsunki açık doktorum bu ay klomensiz denememizi olmazsa mayıs ayında aşılama yapacağını söyledi ( ben son 6-7 aydır klomen ve pregly 5000 ile hamile kalmayı denedim ama olmadı) hakkımızda hayırlısı olsun tatlım ALLAH her isteyene sağlıklı sıhhatli bebekler versin :Saruboceq:a.s.

bu linkte prolaktin hormonu ile ilgili bilgi bulabilirsin en azından bakınca yalnız olmadığını anlarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...sonra-prolaktini-tekrar-yukselen-var-274.html

Canım benımde prolaktın 45 Çıktı ama okadar yÜksek deĞıl dedı doktor gerÇı herkez baŞka bıŞey dıyo hangı doktora hangı yÖnteme neye ınanacaĞını bılmıyo ınsan ama ılacın yanı sıra sana bı tavsıyem var hayıt tohumu suyu ıÇ dÜŞmesıen yardımcı oluyomuŞ herkez sonuÇtan Çok memnun ben bu adetımde ÖlÇtÜrcem prolaktınımı bakalım ıŞe yarıyomu Çay gıbı yapıyosun aktarlardan alabılırsın..

Back
X