Gecer merak etmeyin. Yuksek ayarda yapmis, teniniz de beyaz o yuzden bole olmus. Bende daha kotu yara gibi olmustu gecti.Kızlar 10 gün önce alexnder lazer yaptırdım,bacaklarımda önce kırmızı noktalar oldu,3-4 gün sonra kahve rengi beneklere döndü,ne olur bilgisi olan yazsın bunlar gecici bişeymi,yaptıgım yer gecer diyor ama onlara kalsa bi haftada gecerdi,fotorafları ekliyrm lütfen bi bakın
Cok saolun,başınıza geldimi pekiGecer merak etmeyin. Yuksek ayarda yapmis, teniniz de beyaz o yuzden bole olmus. Bende daha kotu yara gibi olmustu gecti.
Cok saolun,Madecassol kullnıyrm 15 gün oldu henüz lekeler var,sizdemi yaşadınızmıgeçer Fito ve madecassol krem sürün
Çok geldi)))Cok saolun,başınıza geldimi peki
Yaa içimi rahatlattınz,cok saolun,peki bukadar iz olmuşmuydu,birde cok zaman olmuş ama ne yaptnz gitmesi için hatrloyormusnz,Çok geldi)))
Ben alexandrit lazere 10 sene önce başlamıştım. Zamanında çok şey gördüm. izler yanıklarŞimdi Allaha çok şükürler olsun pürüzsüz cildim oldu). Lazer seçiminde iyi yaptınız alexe gitmekle siz de. Buz lazer 0 etkili . Ama bir dahakine lazerolognuzdan rica edin dereceyi 12'de falan düşük ayarda yapsın
Hiç bir şey yapmadım. Hatta o kadar umursamıyordumkı akşamı duşa girip kese bile yaptığım zamanlar oluyordu:)Ama sizdeki leke izi değil yine diyorum, sizinki kıl kökü izi lazerden sonraki işlem. Bu da çok normal.Yaa içimi rahatlattınz,cok saolun,peki bukadar iz olmuşmuydu,birde cok zaman olmuş ama ne yaptnz gitmesi için hatrloyormusnz,
Sürekli bakıyrm nezamn gececek diye pskolojim bozuldu
Valla solmaz hanım sen bildin.benimki kökleri lekelendi gibi,yüzeyde bişey yok benceHiç bir şey yapmadım. Hatta o kadar umursamıyordumkı akşamı duşa girip kese bile yaptığım zamanlar oluyordu:)Ama sizdeki leke izi değil yine diyorum, sizinki kıl kökü izi lazerden sonraki işlem. Bu da çok normal.
Hiç bir şeyin yok canım. İçini ferah tut. Bundan da kötü lazer sonrası kıl kökleri görmüşüm. Kılların da gördüğüm kadarıyla bayağı azalmış. Çok az olduğu halde gitmişsin sanki .Valla solmaz hanım sen bildin.benimki kökleri lekelendi gibi,yüzeyde bişey yok bence
2 haftaya en kötü geçeçek , merak etmeYaniikimixinkiQUOTE="solmaztamar, post: 79092205, member: 1179965"]
Hiç bir şey yapmadım. Hatta o kadar umursamıyordumkı akşamı duşa girip kese bile yaptığım zamanlar oluyordu:)Ama sizdeki leke izi değil yine diyorum, sizinki kıl kökü izi lazerden sonraki işlem. Bu da çok normal.
Yani ikimizinki farklımı,bunda bişey kullanmak lağzımmı acaba
Ben kendim madacasol aldım bide nemlemdirici tarzı renk acıcı bişeyaldım eczanede sürüyrm,inşallah yaza kadar gecsinde acrke etmiyrm
Canm benim yaş var 37 yasındayım 2. Bebekten sonra gittim, hormonlardanmı bilmiyrm kıllarım cok azaldı doğumdan sonra,ama bebek 2 yasına geldi bide öğretmenim dersim cok az boşlukktan gittimHiç bir şeyin yok canım. İçini ferah tut. Bundan da kötü lazer sonrası kıl kökleri görmüşüm. Kılların da gördüğüm kadarıyla bayağı azalmış. Çok az olduğu halde gitmişsin sanki .
Ben yillarimi lazere koydumCanm benim yaş var 37 yasındayım 2. Bebekten sonra gittim, hormonlardanmı bilmiyrm kıllarım cok azaldı doğumdan sonra,ama bebek 2 yasına geldi bide öğretmenim dersim cok az boşlukktan gittim
Kendimi cok sucladım keşke gitmeseydim zaten cok azdı diye,ama oldu bikere
Sen içimi rahatlattın cok saol,inşallah düzelecek ozamn beklicem
Senin bilgin var ama coğu kıl kökü olduğunu bile anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?