Lütfen acillll

Cekummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
395
152
103
38
Kızlar 10 gün önce alexnder lazer yaptırdım,bacaklarımda önce kırmızı noktalar oldu,3-4 gün sonra kahve rengi beneklere döndü,ne olur bilgisi olan yazsın bunlar gecici bişeymi,yaptıgım yer gecer diyor ama onlara kalsa bi haftada gecerdi,fotorafları ekliyrm lütfen bi bakın

Eklentiler

• 1000049672.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000049671.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 30
Gecer merak etmeyin. Yuksek ayarda yapmis, teniniz de beyaz o yuzden bole olmus. Bende daha kotu yara gibi olmustu gecti.

Cok saolun,başınıza geldimi peki
Çok geldi)))
Ben alexandrit lazere 10 sene önce başlamıştım. Zamanında çok şey gördüm. izler yanıklar Şimdi Allaha çok şükürler olsun pürüzsüz cildim oldu). Lazer seçiminde iyi yaptınız alexe gitmekle siz de. Buz lazer 0 etkili . Ama bir dahakine lazerolognuzdan rica edin dereceyi 12'de falan düşük ayarda yapsın

Yaa içimi rahatlattınz,cok saolun,peki bukadar iz olmuşmuydu,birde cok zaman olmuş ama ne yaptnz gitmesi için hatrloyormusnz,
Sürekli bakıyrm nezamn gececek diye pskolojim bozuldu

Yaa içimi rahatlattınz,cok saolun,peki bukadar iz olmuşmuydu,birde cok zaman olmuş ama ne yaptnz gitmesi için hatrloyormusnz,
Sürekli bakıyrm nezamn gececek diye pskolojim bozuldu
Hiç bir şey yapmadım. Hatta o kadar umursamıyordumkı akşamı duşa girip kese bile yaptığım zamanlar oluyordu:)Ama sizdeki leke izi değil yine diyorum, sizinki kıl kökü izi lazerden sonraki işlem. Bu da çok normal.

YaniikimixinkiQUOTE="solmaztamar, post: 79092205, member: 1179965"]
Hiç bir şey yapmadım. Hatta o kadar umursamıyordumkı akşamı duşa girip kese bile yaptığım zamanlar oluyordu:)Ama sizdeki leke izi değil yine diyorum, sizinki kıl kökü izi lazerden sonraki işlem. Bu da çok normal.
Yani ikimizinki farklımı,bunda bişey kullanmak lağzımmı acaba
Ben kendim madacasol aldım bide nemlemdirici tarzı renk acıcı bişeyaldım eczanede sürüyrm,inşallah yaza kadar gecsinde acrke etmiyrm

Valla solmaz hanım sen bildin.benimki kökleri lekelendi gibi,yüzeyde bişey yok bence

2 haftaya en kötü geçeçek , merak etme

Canm benim yaş var 37 yasındayım 2. Bebekten sonra gittim, hormonlardanmı bilmiyrm kıllarım cok azaldı doğumdan sonra,ama bebek 2 yasına geldi bide öğretmenim dersim cok az boşlukktan gittim
Kendimi cok sucladım keşke gitmeseydim zaten cok azdı diye,ama oldu bikere
Sen içimi rahatlattın cok saol,inşallah düzelecek ozamn beklicem
Senin bilgin var ama coğu kıl kökü olduğunu bile anlamıyor

Ben yillarimi lazere koydumo kadar kisiye gitmisimki artik makineleri bile taniyorum:) killarim bitse de yine senede 1-2 defa memlekete gidince ugruyorum lazere) artik bikmislar benden gelme diye) . Bi kereyle de bisey olmaz aynen))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…