Çocuk Hastalıkları Lütfen acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

serife12

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
81
19
8
27
Hanımlar meraba çok morelim bozuk ne olur bana yardımcı olun . 10 günlük bebeğim var fakat midesi küçük olduğu için emdiği sütü kusuyo bizde hastanede yattık 2 gün yarım saat arayla 10 ml besliyoruz daha sonra yarım saat arayla 10 dakka meme de tutuyorum meme emince doyuyor ama göğüs uçlarımda yara olduğu için her zaman veremiyorum sağıpda veriyorum bazen bu seferde o kadar sütle doymuyor ne zamana kadar sürecek bu bileniniz varsa nolur yazın

Bende öyleydim. Göğüs yaram baya vardı veremiyordum sagiyordm ama sagdikda sütüm azalmaya başladı.biberonla veriyordum verdiğim içinde emmek istemiyordu zor surecdi takı memeye alışana kadar . senin için Emmesi daha iyi en azından biberona Alişan bebekler emmek istemez .kolayına gelir . bende diyordm nasıl gecicek bu süreç ama çok şükür geçdi emin ol seninkide gecicek. Allah yardımcın olsun cnm benim

Sagdikca göğüs yaran daha kesilir benim öyle olmuştu.

Arkadaşım sana bir krem tavsiye edeceğim benimde öyleydi emziremiyordum mumys gogus kremi. Losyonu da var biraz fiyatlı bisey ama kesin çözüm oldu bana o lansinoh falan fayda etmemişti
Makina ile tam verim alamazsın
Sağlıkla büyüt yavrunu

Çok teşekkür ederim allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…