Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle kusura bakmayın bu şekilde anlatamam istemezdim ,sizden özür dilerim ..gebelik olduğu bende düşünmüyorum zaten mumkun degil ..yok ...Ama sporda dolayi bu sekildr olabilir mi kahverengi birazda yapisakn bir lekeAcil deyince gercekten önemli bir şey sandımya 6 ay gecmiş üzerinden bebek olsa karnınız sizden önde gider. 2 doktora gitmişsin 8 defa test yapmıssın. Testlerin yemin etmesini mi bekliyorsun yok işte gebelik.
Anlayamadım?nedemek istediniz ? Kadim bilir cavabı derkenWOMAN bilir cevabını diye düşünüyorum.
Bende düşünmüyorum ama baya ağır yaptım..fakat yine de bu şekilde bence de olmaz ... sizce nedir sebebi eski regl kalıntısı olabilir miSporla lekelenmenin bi alakası olduğunu düşünmüyorum
Woman adlı kişiyi etiketledi arkadaş size cvp versin diyeAnlayamadım?nedemek istediniz ? Kadim bilir cavabı derken
Stres beslenme hava kist herşey olabilir bi doktora gitseniz iyi olur kesin cevabı alırsınızBende düşünmüyorum ama baya ağır yaptım..fakat yine de bu şekilde bence de olmaz ... sizce nedir sebebi eski regl kalıntısı olabilir mi
Woman adlı kişiyi etiketledi arkadaş size cvp versin diye
Doktora gittim ama kist vs . Yok sagliklisin demişti doktor... fazla stres yaptım o da olabilirStres beslenme hava kist herşey olabilir bi doktora gitseniz iyi olur kesin cevabı alırsınız
Ah boyle basit olsa keşke...Herkese iyi günler dilerim ... 6 ay önce içine boşalma olmadan bir ilişkim oldu ...zevk suyu değebilir şüphesi ile de kadin dogum doktoruna gittim 2 defa ve değilsin dedi, idrar testi yaptım 8 defa falan yine negatif... yaklaşık 8 gündür ağır sailor yapıyorum ve baya zorluyorum ...2 gün önce kahverengi alıntı geldi çok az bugünde az var ...ayrıca 6 ay boyunca her zaman düzenli reglimi oldum... su an daha 20 gun var reglime..bu beni endişelendirdi.. ...acaba spordon dolayi olabilir mi ?ya da onceki regl kalintisi olabilirbmi ? ( 6 ay icinde baska iliski olmadi)... gebelikle ilgili bir sey olabilir mi?yorumlariniz benim icin değerli...şimdiden teşekkür ederim ...
Teşekkür ederim gebelik yokturÖnemli değil genelde bu tür konuları insanlarla alay etmek için açtıkları için biraz tepkilym. Doktora görünmeniz daha sağlıklı olacaktır. Ara kanamanız olabilir. Pco varsa ara kanama olması olası bir durum
Daha yeni açtım ve sorumu sormak istedim..diğerleri ne sordu vs. Beni ilgilendirmez...görmezden gelin o zaman soruyu yazmayın rica ederim..Ben anlayamıyorum gerçekten. Her gün yeni üyelik yapıp aynı konuyu mu açıyorsunuz ? Şaka gibi.