• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN ACIL YORUM YAPABILIR MISINIZ

Acil deyince gercekten önemli bir şey sandım🤦🏻‍♀️ ya 6 ay gecmiş üzerinden bebek olsa karnınız sizden önde gider. 2 doktora gitmişsin 8 defa test yapmıssın. Testlerin yemin etmesini mi bekliyorsun yok işte gebelik.

Acil deyince gercekten önemli bir şey sandım🤦🏻‍♀️ ya 6 ay gecmiş üzerinden bebek olsa karnınız sizden önde gider. 2 doktora gitmişsin 8 defa test yapmıssın. Testlerin yemin etmesini mi bekliyorsun yok işte gebelik.
Öncelikle kusura bakmayın bu şekilde anlatamam istemezdim ,sizden özür dilerim ..gebelik olduğu bende düşünmüyorum zaten mumkun degil ..yok ...Ama sporda dolayi bu sekildr olabilir mi kahverengi birazda yapisakn bir leke

Sporla lekelenmenin bi alakası olduğunu düşünmüyorum

Bende düşünmüyorum ama baya ağır yaptım..fakat yine de bu şekilde bence de olmaz ... sizce nedir sebebi eski regl kalıntısı olabilir mi
Stres beslenme hava kist herşey olabilir bi doktora gitseniz iyi olur kesin cevabı alırsınız

Önemli değil genelde bu tür konuları insanlarla alay etmek için açtıkları için biraz tepkilym. Doktora görünmeniz daha sağlıklı olacaktır. Ara kanamanız olabilir. Pco varsa ara kanama olması olası bir durum

Kesin hamilesiniz, 3 aya kucaginizda :KK53:

saka tabi ki, hayatimda boyle sacmalik duymadim.

Herkese iyi günler dilerim ... 6 ay önce içine boşalma olmadan bir ilişkim oldu ...zevk suyu değebilir şüphesi ile de kadin dogum doktoruna gittim 2 defa ve değilsin dedi, idrar testi yaptım 8 defa falan yine negatif... yaklaşık 8 gündür ağır sailor yapıyorum ve baya zorluyorum ...2 gün önce kahverengi alıntı geldi çok az bugünde az var ...ayrıca 6 ay boyunca her zaman düzenli reglimi oldum... su an daha 20 gun var reglime..bu beni endişelendirdi.. ...acaba spordon dolayi olabilir mi ?ya da onceki regl kalintisi olabilirbmi ? ( 6 ay icinde baska iliski olmadi)... gebelikle ilgili bir sey olabilir mi?yorumlariniz benim icin değerli...şimdiden teşekkür ederim ...
Ah boyle basit olsa keşke...

Ben anlayamıyorum gerçekten. Her gün yeni üyelik yapıp aynı konuyu mu açıyorsunuz ? Şaka gibi.

Önemli değil genelde bu tür konuları insanlarla alay etmek için açtıkları için biraz tepkilym. Doktora görünmeniz daha sağlıklı olacaktır. Ara kanamanız olabilir. Pco varsa ara kanama olması olası bir durum
Teşekkür ederim gebelik yoktur
Ben anlayamıyorum gerçekten. Her gün yeni üyelik yapıp aynı konuyu mu açıyorsunuz ? Şaka gibi.
Daha yeni açtım ve sorumu sormak istedim..diğerleri ne sordu vs. Beni ilgilendirmez...görmezden gelin o zaman soruyu yazmayın rica ederim..

Back