Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ferro sanolu doktorlar gebelikte veriyor zaten ilk üç ay folik asitten sonra kullanmam icin bana da verdiler iki ay düzenli kullanımı vardı magnezyumu da duruma göre veriyorlar diye biliyorum. Ben yan etkilerini şiddetli şekilde yaşadığım için tabi hiç vitamin takviyesi alamadım .
Gyno ferro sanol kullandık hep, sıkıntı yok veriyorlar gebelikte, magnezyumu da gebelikte ağrılar için kullanıyorlar ama ben kullanmadım, gynoyu rahatlıkla kullanabilirsin, diğerini kontrol için gittiğinde sorarsın
Ferro sanolu doktorlar gebelikte veriyor zaten ilk üç ay folik asitten sonra kullanmam icin bana da verdiler iki ay düzenli kullanımı vardı magnezyumu da duruma göre veriyorlar diye biliyorum. Ben yan etkilerini şiddetli şekilde yaşadığım için tabi hiç vitamin takviyesi alamadım .