• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil yardimmmm lütfennnn!!

userrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
63
9
1
19
Kızlar acile gitmistim doktor bana magnezinc ve gyno Ferrosanol yazmıştı ama şuan hamilelik şüphem var eğer gebelik varsa kullansam zararı olurmu

Kızlar acile gitmistim doktor bana magnezinc ve gyno Ferrosanol yazmıştı ama şuan hamilelik şüphem var eğer gebelik varsa kullansam zararı olurmu
Bana doktorun söylediği gebeliği öğrenmeden önce içtiğin ilaçların bebeğe zararı olmaz dedi ama şüpheniz varsa doktora danışmadan kullanmayın ilaçları

Ferro sanolu doktorlar gebelikte veriyor zaten ilk üç ay folik asitten sonra kullanmam icin bana da verdiler iki ay düzenli kullanımı vardı magnezyumu da duruma göre veriyorlar diye biliyorum. Ben yan etkilerini şiddetli şekilde yaşadığım için tabi hiç vitamin takviyesi alamadım .

Gyno ferro sanol kullandık hep, sıkıntı yok veriyorlar gebelikte, magnezyumu da gebelikte ağrılar için kullanıyorlar ama ben kullanmadım, gynoyu rahatlıkla kullanabilirsin, diğerini kontrol için gittiğinde sorarsın

Ferro sanolu doktorlar gebelikte veriyor zaten ilk üç ay folik asitten sonra kullanmam icin bana da verdiler iki ay düzenli kullanımı vardı magnezyumu da duruma göre veriyorlar diye biliyorum. Ben yan etkilerini şiddetli şekilde yaşadığım için tabi hiç vitamin takviyesi alamadım .
Tamamdır teşekkür ederim

Back