lütfen acil yardımcı olun

Büyük ihtimal le stresden adet olamıyorsunuz daha güvenilir bin çeşit yöntem varken tarih öncesi devirlerde kalmış gericekme yöntemi ile 19 yaşındaki bir genç olarak korunma!!niz çok cesurca tebrikler...

Ella adet gecikmesi yapio olabilir. Adet gecikmen varsa ve idrar testleri negatif cikiosa hamilelik olacagini sanmiyorum ama bi abla tavsiyesi geri cekilme bi korunma yontemi diildir sevgilin prezervatif kullansin yada sen dogum kontrol hapi kullan ama sakın korunmadan iliski yasama. Ella icmeyi de sakın bi korunma yontemi olarak gorme cunku sürekli alinacak bi ilac diil butun hormonlarini etkiler. En guzeli sevgilin prezervatif kullansin.

Herhangi bir jinekolog a gidebilirsiniz zaten basit bir muayene olacak büyük ihtimalle. Ama tabi siz Boyle dandik yöntem bile demeye dilimin varamadığı şekilde korunmaya! devam ederseniz bakarsiniz gebelik takibine gitmeye başlarsınız doktoru nuza

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim iki kere o yöntemi kullanmıştık tekrarı olmadı benim bu konularda pek bi fikrim yok bu kadar riskli olucağını düşünememiştim ellayı da sadece bi kere kullandım bi daha kullanmıcam tekrar teşekkürler ilgilendiğiniz için

size de teşekkür ederim neden bu kadar yüklendiğinizi anlamadım ama zaten aşırı stres yaşarken böyle bi yaklaşımda olmanız üzdü ben zaten çok yanlış bi yöntem olduğunu anladım tekrarı olmayacak yine de sağolun..

Kusura bakmayın ama artık gençler her şey hakkında bilgi sahibi yok bilmiyorsanizda öğrenmek çok kolay cised diye bir sayfa var her açıdan bilgi bulursun ayrıca kendini bir daha strese sokma diye naçizane bir tavsiye benimki şimdi sonuna kadar stres ol ki bir daha tedbiri sağlam al. Ha birde ne olursa olsun kondomu kullanmaya devam edin doğum kontrol hapları maalesef cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korumuyor.

haklısınız bilgim vardı elbette ama bu kadar riskli olucağını düşünmedim bi anlık cahillik diyelim ilginiz için tekrar sağolun

Rica ederim canim dikkatli olun bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…