• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil yardımcı olun

lunashiva

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
104
21
13
24
Merhabalar ellerim titreyerek yazıyorum bunu uzun hikayem var fakat bugüne kadar o kadar test yaptım sonradan çıkab yalancı pozitifleride gördüm ama hiçbiri ilk 10 dakikada çıkmadı bu teste ilk dakikadan beri bakıyorum yavaş yavaş belirdi ben inanmadım açıp baktım bu şekilde prodoctor marka bu markayı 3 gün öncede yaptım 1 gün sonra baktığımda bile negatifti bu doğru olabilir mi belirtilerim zaten vardı ama ihtimal vermedim

Eklentiler

• IMG_5369.jpeg
    IMG_5369.jpeg
    189,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5368.jpeg
    IMG_5368.jpeg
    197,8 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar ellerim titreyerek yazıyorum bunu uzun hikayem var fakat bugüne kadar o kadar test yaptım sonradan çıkab yalancı pozitifleride gördüm ama hiçbiri ilk 10 dakikada çıkmadı bu teste ilk dakikadan beri bakıyorum yavaş yavaş belirdi ben inanmadım açıp baktım bu şekilde prodoctor marka bu markayı 3 gün öncede yaptım 1 gün sonra baktığımda bile negatifti bu doğru olabilir mi belirtilerim zaten vardı ama ihtimal vermedim
Sakın olll ilk 10 dk de çıktıysa hamile olabilirsinn

Gerçekten mi ay inanamıyorum elimde test olsa yapıcam yarın kan veririm en kötü ama ilk 10 dakika gözlerimle gördüm belirdiğini incecik kıl gibi
Bende de öyle olmuştu biraz sakin olun biliyorum elinizde değil ama unutun şuan düşünmemeye çalışın yarın kan verince netleşir insaAllah istediğin sonucu alırsın

Bende de öyle olmuştu biraz sakin olun biliyorum elinizde değil ama unutun şuan düşünmemeye çalışın yarın kan verince netleşir insaAllah istediğin sonucu alırsın
Siz hamilemiydiniz bu şekilde gördüğünüzde belirtileriniz nelerdi

Benimde aynı dün gece yaptım pozitifi gördüm bugün yaptım yine gördüm farklı test denedim bugün 3 tane test yaptım en son ki de incecik çıktı adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_20250129_115657.jpg
    IMG_20250129_115657.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20250128_213405.jpg
    IMG_20250128_213405.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20250129-WA0025.jpeg
    IMG-20250129-WA0025.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 28
Siz hamilemiydiniz bu şekilde gördüğünüzde belirtileriniz nelerdi
Evet çok ince bir çizgiyle hamile olduğumu öğrendim bende hatta hayal görüyorum sanmıştım daha reglime 8 gün vardı hemde, can sıkıntısından test yapmıştım hiçbir belirtim yoktu sadece biraz halsiz hissediyordum. Sizin regliniz geçti mi

Evet çok ince bir çizgiyle hamile olduğumu öğrendim bende hatta hayal görüyorum sanmıştım daha reglime 8 gün vardı hemde, can sıkıntısından test yapmıştım hiçbir belirtim yoktu sadece biraz halsiz hissediyordum. Sizin regliniz geçti mi
Ya benim çok karışık doktorada gittim hatta döngünün 21.günü 16 mm yumurtan dedi bu ay denedik 2 günde 1 çatladımı ne oldu bilmiyorum normalde pazartesi günü olmam gerekirdi ama çarlama olduysa uygulama 8 şubat gösteriyor ama belirtilerim ovülasyondan mı gebelik mi adet mi bilemedim çok umudum yoktu günlerdir başım ağrıyor aralıksız karnım ağrıdı değişik şekillerde kasıklarımda vurma kaçma gibi sızı aprı geliyor meme ucum acımaya başladı 2 gündür birde benim psikolojik düşündüğüm hafif baş dönmelerim oldu 1 hafta içinde bir kerede öğürme bulantı oldu ben başka şeylere yordum hep

Benimde testime bakarmisiniz

Sabah ilk tuvaletinizle bakar misiniz? Ben de aksam yaptigimda boyle cikmisti meger sabah ilk tuvaletinizde bakilmasi lazimmis. Gun icinde ictigimiz sivilar seyreltiyormus idrardaki gebelik hormonunu. Ertesi gun sabah yaptigimda sak diye ikinci kirmizi belirmisti.

Benimde aynı dün gece yaptım pozitifi gördüm bugün yaptım yine gördüm farklı test denedim bugün 3 tane test yaptım en son ki de incecik çıktı adetime 3 gün var
Sizinki de pozitif görünüyor emin olmak için yarın sabah ilk idrarinizla tekrar yapın ama pozitif bence hayırlı olsun

Ya benim çok karışık doktorada gittim hatta döngünün 21.günü 16 mm yumurtan dedi bu ay denedik 2 günde 1 çatladımı ne oldu bilmiyorum normalde pazartesi günü olmam gerekirdi ama çarlama olduysa uygulama 8 şubat gösteriyor ama belirtilerim ovülasyondan mı gebelik mi adet mi bilemedim çok umudum yoktu günlerdir başım ağrıyor aralıksız karnım ağrıdı değişik şekillerde kasıklarımda vurma kaçma gibi sızı aprı geliyor meme ucum acımaya başladı 2 gündür birde benim psikolojik düşündüğüm hafif baş dönmelerim oldu 1 hafta içinde bir kerede öğürme bulantı oldu ben başka şeylere yordum hep
Belirtiler biraz da psikolojik olabilir çünkü bu kadar erken bir dönemde belirti pek olmaz, ama gebeliği erken öğrenmek de iyi bir şey değil ben çok erken öğrenmiştim ve çok daha fazla stres yapmıştım çünkü erken olduğu için kesem bile oluşmamıştı beta değerim çok düşüktü felan yükselecek mi kese oluşacak mi kese içinde bebegi görmek için çok beklemem gerekmisti yani sabretmek de biraz iyi olabilir hemen öğrenmektense

Back