Regl sonrasi cinsel iliski sirasinda yogun kan kokusu normal mi basina gelen var mi bi kac aydir oluyo doktora gitmeli miyim??((
doktora gitmelisin bendede aynısı vardı yanı sıra kanda geliyordu her ilşkide ben sizin gibi netten yardım almaya çalıştım ve kafam çok karışmıştı bende yumurtalıklarımdaki kist baya büyümüştü ve ağrıda oluyodu. kişiden kişiye değişir ama bu bence doktora git ve rahatla.
Muayeneden hem korkuyorum hemde utaniyorummuayene ettiler mi yoksa ulturason falan mi aldilar acaba?
bak aynı şekilde bende çok korkarak gittim ama emin ol korktuğuna değmiyor bile alttan tedavi ultrason ile ancak bahsedildigi kadar zor değil eğer istanbuldaysan doktorumu tavsiye edebilirm sana ben gittiğimde yarım saat beni konuşarak rahatlattı durumumu anlattı ve sonra tedavi etti bence korkacak hiç birşey yok. ben ay her ay gittim düşün yani
sadece sana mı kokuyor? Eşine de kokuyor mu
en kısa zamanda git derim rica ederiim geçmiş olsun çok...inşlh önemli birşey yoktur.
Sanada buyuk gecmis olsun umarim bi daha o doktorun kapisindn bile gecmene ihtiyac olmaz:)
İnsallah canim allah isteyene istedigi vakitte nasip etsin:))bebegim olana kadar gitmmekten asla vazgeçmem doktora . aslında 6 ayda bir gidilmesi gerekli benim de şannsım doktorum okadar kibar ve naif bir bayanki hiç korkmadan çekinmeden gidiyorum. inşlh bebişim olur :))))
Doktorunu merak ettim canım yazabilir misin
Doktorunu merak ettim canım yazabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?