• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen acil yardım!!!

rowena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
11
0
86
Ankara
arkadaşlar ben artık dipleri iyice çıkmış saçlarımı bi aptallık edip altın karamele boyadım. sonucu görünce de oturup ağladım:( üstü sarı altı kahverengi oldu:( bu iğrençlikten nasıl kurtulabilirim? saçımın çikolata kahve olmasını istiyorum ve pazartesiye kadar bu alaca görüntüden kurtulmam lazım malum okula dönüş:( bir de 1 hafta içinde saça iki kere boya sürmek artı zarar verir mi??

ya lütfen bişey söyleyin yarın halledeyim hemen okula dönene kadar halletmem lazım:(

merhaba...palette in toffee ve altın pırıltılı kahve tonları çok güzel...iki arkadaşımın saçını boyadım bayramdan önce..ikisinde de çok tatlı bi renk ortaya çıktı...saçını açmayacağın için bir hafta sonra boyamak yakmaz yine de biraz zarar verir kimyasal sonuçta..ama o kötü renkte kalamayacağın için en azından koyu bi renkle kapat ki için rahat olsun...bence palette in yeni serisine bi göz at...

acil güzel işin ehli bir kuaföre git en iyi sonucu orda alırsın emin ol ağlamana gerek yok

arkadaşlar ben artık dipleri iyice çıkmış saçlarımı bi aptallık edip altın karamele boyadım. sonucu görünce de oturup ağladım:( üstü sarı altı kahverengi oldu:( bu iğrençlikten nasıl kurtulabilirim? saçımın çikolata kahve olmasını istiyorum ve pazartesiye kadar bu alaca görüntüden kurtulmam lazım malum okula dönüş:( bir de 1 hafta içinde saça iki kere boya sürmek artı zarar verir mi??

Saçının zarar görmesinden korkuyorsan amonyaksız boyalardan kullan..Loreal casting serisi çok güzel..Çikolata tonları da işine yayar..

aynı sorunu bende yaşadım 2 gün önce üstü açık karemel altı koyu karamel oldu yani değişik bişey olmuştu bende sürekli boyalarımı aldığım yere gittim saçımı gösterdim bana kahve kestane verdi boyadım sarılar tamamen kapandı ve güzelde oldu saçlarım ama sana tavsiyem ben 2 gün içinde hem açtım hemde iki kere boyadım benim saçım güçlüymüştü saçlarıma bişey olmadı ama başım çok ağrıyorakannehir sen ama bi kuaföre git önce

Son düzenleme:
herkese çok teşekkürler, kuaför de açıkları kapatmam gerektiğini söyledi ama en azından bi 5 gün geçmeliymiş bekliyorum ben de mecbur düzelir inş..

Saçının zarar görmesinden korkuyorsan amonyaksız boyalardan kullan..Loreal casting serisi çok güzel..Çikolata tonları da işine yayar..

diğer topicte okudum bu boyayı içime sindi zarar vermiyomuş ya saça. peki boyayı her yere eşit mi sürmeliyim? yani dipler daha açık ya oraya daha yoğun sürsem nasıl olur?

diğer topicte okudum bu boyayı içime sindi zarar vermiyomuş ya saça. peki boyayı her yere eşit mi sürmeliyim? yani dipler daha açık ya oraya daha yoğun sürsem nasıl olur?[/QUOTE]

Olabilir..önemli olan boyanın rengini ,şu andaki renkten koyu seçmen..

Back