• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lutfen acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nnnn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
3
Kızlar merhaba benim sorum su cekinerek soruyorum ama kusura bakmayın
biz esimle bebek istyoruz bu gun de yumurtlama donemim bizde bugun birlikte olduk. ama ilskiden 20 dakka sonra ayaga kalktigimda kanamam oldu cok korkuyorum doktora gitmem gerekir mi . lutfen yardimci olun bana

Canım ekstra bi anormal ilişki olmadıysa yumurtlama döneminde kanama normal. Ben 3 ay arka arkaya yumurtlama günümde kanama yaşadım hemde sancıyla . Genelde ilişkiden sonra kanı farkediyordum. O zamanlar bebek istemediğim için yumurtlama dönemi olduğunu anlamadım Dr a gittim hemen yumurtlamışsın korkma dedi

Canım ekstra bi anormal ilişki olmadıysa yumurtlama döneminde kanama normal. Ben 3 ay arka arkaya yumurtlama günümde kanama yaşadım hemde sancıyla . Genelde ilişkiden sonra kanı farkediyordum. O zamanlar bebek istemediğim için yumurtlama dönemi olduğunu anlamadım Dr a gittim hemen yumurtlamışsın korkma dedi
tesekkur ederim 4 5 damla kanamayla birlikte bide kasigimda cok agri oldu suanda agrim oluyor. bir seferinde daha bole bi knama oldu koyu renkte degil hafif soluk bir sekilde

tesekkur ederim 4 5 damla kanamayla birlikte bide kasigimda cok agri oldu suanda agrim oluyor. bir seferinde daha bole bi knama oldu koyu renkte degil hafif soluk bir sekilde
Yumurtlama dönemindesin normal canım

Back