Lütfen acil yardım rinoplasti sonrası morlukla uğraşanlar!!

Ela166

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
9
1
29
Arkadaşlar merhaba acil yardım lazım. Rinoplasti ameliyatı sonrası göz altı morluklarımın tamamı 35.gün geçti normalden uzun bir süre. Şuan ise 65.gündeyim kararmalar kaldı gözaltımda ince deri tabakasında. Kalıcı olma riski var mı bu illetin bana fikirlerinizi sunun lütfen doktorum ilgilenmiyor. Hiçbir şekilde bana krem önermedi güneşe çıkma demedi. Başından savdı dava açma hakkım olsa bir saniye durmazdım. Allah yardım etti de güneşten korumaya da çalıştım internetten okuduğum için güneş olduğu zaman yüzümü hep sakladım güneşten 2 ayı geçti yardım edin..

Krem vs hiç surmedin mi ? Arnica gibi..benim de 20 gün oldu morluklar duruyor hala yavaş yavaş geçiyor. .doktordan ziyade ben kendim de bayagi araştırdım neler yapabilirim diye. .kremler ise yaradı gibi geliyor , kan oturmuş gibiydi o geçti ama morluk duruyor. .

Demek ki senin tenin de hassas veya kan emilimi yavaş bünyemiz böyle benim o morarmalar 5.hafta geçti o kadar yavaş geçti ki kullanmadım krem kimse önermedi tek korkum bu kararmaların göz altımda hep kalması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…