lütfen acil yardım iri bebek

nergis123

***60***
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
313
344
arkadaşlar lütfen yardım..... 39 haftalık hamileyim ve bebeğim iri kilosu 3600 ile 4000 arasında devlet hastanesinde gittiğim doktor sağlık bakanlığının 4500 gr kadar sezaryen yapılmaması gerektiğini ancak 4 kilodan sonrasının riskli olduğunu kendisinin normal doğumu sonuna kadar deneyeceğini olmazsa sezaryene alacağını söyledi doğuma iki hafta olduğunu bebeğin dahada kilo alacağını haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi. şimdi ben bu doktoru dinleyip normal doğumu deneyeyim m, yoksa özel hastaneye mi gideyim
:18:

arkadaşlar lütfen yardım..... 39 haftalık hamileyim ve bebeğim iri kilosu 3600 ile 4000 arasında devlet hastanesinde gittiğim doktor sağlık bakanlığının 4500 gr kadar sezaryen yapılmaması gerektiğini ancak 4 kilodan sonrasının riskli olduğunu kendisinin normal doğumu sonuna kadar deneyeceğini olmazsa sezaryene alacağını söyledi doğuma iki hafta olduğunu bebeğin dahada kilo alacağını haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi. şimdi ben bu doktoru dinleyip normal doğumu deneyeyim m, yoksa özel hastaneye mi gideyim

ya doktora rüşvet ver ya normal doğur yada çok ye bebek 4500 olsun :)
bu saatten sonrada doktor değişmek zor yaa ondada insaf yokmuş yanı :)) Allah yardımcın olsun

zaten belli bir doktorumuz yok tayin değişikliği nedeniyle memlekete geldim doğum yapmak için o da öyle söyledi net bir şey demiyor

canim korkma bir durum olsa sezaryana alacagini soylemis zaten niye endise ediyorsunki
keske bana deseler normal doguracaksin diye. :KK43:
sonuna kadar beklicem yinede belki bir umut normal yaparim.
benim kizim icinde iri bebek iri bebek dediler 3kg dogdu. panik yapma bence

Bende oglumda sezeryan oldum... Iri bebek diye diye diyet yaptırdı dr ama yinede 4 kiloyu geçti sezeryan oldum....
Doğum icin riskleri var tabiki benim oglumda koca kafaliydi halada öyle dr'um o riski alamadı ben çok isterdim normal doğumu ama bende riske girmedim mecburen dr dinledim...

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun bence başka doktorlarada görünmelisiniz tek doktorla kalmayın

hamile bir arkadaşıma doktoru çok iri bebeğin 2 hafta ileri hep gelişmesi kilosu diye söylüyordu o da korkudan 4 kg çıkacak heralde nasıl doğurcam diye dert yanıyodu
doğumdan sonra hepimiz şok olduk 3,080 kg çıktı bebek
zaten o ultrason muayene kağıdında son hafta kontrollerinde + - 500- 600 gr diye yazar korkma ve abartma
sadece için rahat etsin istiyosan iyi bir ultrason cihazına sahip deneyimli bir doktora tekrar muayene ol derim
sonuçta ultrason ne kadar doğru sonuç verebilirki
doğumdan 1 hafta önceki son kontrolumde benim oğlan 3 kg civarı doğacak dedi doktorum
3,5 kg çıktı
tam ve kesin bir bilgi değildir asla o bilgiler
ayrıca yengem 2 doğumunuda normal yaptı
ilk bebeği 4,5 kg
ikinci bebeği 4,850 kg vücut bunlara müsait yani cnm
sende istiyorsan normal doğum yapabilirsin
hayırlı doğumlar olsun umarım sağ salim bebeğine kavuşman dileğiyle

Bence özele git ve sezeryanla doğur çünkü bebel iri devlette normal doğum için sonuna kadar deneyecek o ağrıyı sancıyı satlerce çektikten sonra yorgun bir şekilde sezeryana girmektense hiç bekleme özele git dr.ç bebeğin gelişimini tamamladıysa zaten sezeryan için gün verir iki hafta bekletmez seni.

hamile bir arkadaşıma doktoru çok iri bebeğin 2 hafta ileri hep gelişmesi kilosu diye söylüyordu o da korkudan 4 kg çıkacak heralde nasıl doğurcam diye dert yanıyodu
doğumdan sonra hepimiz şok olduk 3,080 kg çıktı bebek
zaten o ultrason muayene kağıdında son hafta kontrollerinde + - 500- 600 gr diye yazar korkma ve abartma
sadece için rahat etsin istiyosan iyi bir ultrason cihazına sahip deneyimli bir doktora tekrar muayene ol derim
sonuçta ultrason ne kadar doğru sonuç verebilirki
doğumdan 1 hafta önceki son kontrolumde benim oğlan 3 kg civarı doğacak dedi doktorum
3,5 kg çıktı
tam ve kesin bir bilgi değildir asla o bilgiler
ayrıca yengem 2 doğumunuda normal yaptı
ilk bebeği 4,5 kg
ikinci bebeği 4,850 kg vücut bunlara müsait yani cnm
sende istiyorsan normal doğum yapabilirsin
hayırlı doğumlar olsun umarım sağ salim bebeğine kavuşman dileğiyle

Bence özele git ve sezeryanla doğur çünkü bebel iri devlette normal doğum için sonuna kadar deneyecek o ağrıyı sancıyı satlerce çektikten sonra yorgun bir şekilde sezeryana girmektense hiç bekleme özele git dr.ç bebeğin gelişimini tamamladıysa zaten sezeryan için gün verir iki hafta bekletmez seni.

çok teşekkür ederim arkadaşlar. doğum servisinde hemşirelik yapan arkadaşım doğum şans içi başlamadan bir şey belli olmuyor ayrıca ultrason genelde tam net bilgi vermiyor dedi cuma günü tekrar muayene olacağım inşaallah bakalım aynı şeyleri söylerse yine bir de özel hastane doktoruna giderim:KK49:

Annem kızkardeşimi 34 yaşında doğurmuş ve kız kardeşim dogduğunda 54 cm, 4.600 agırlıgında bir bebekmiş.
annecim hepimizi normal dogumla dünyaya getirmiş

X