• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen acil yardım edin :( bebeğim uyumuyor

hazirangelini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
238
79
123
Kızlar öncelikle konuyu yanlış yere actıysam ya da daha önce bu konuyla ilgili baslık varsa Özür dilerim benim 2 ay 4 günlük bir oğlum var gaz sancısından sabahladıgımız beni emzik yerine koydugu zamanlar cok oldu ama bazı geceler altı temız karnı tok oldugu halde gaz sancısı da yokken uyumuyor gece 1 den beri ugrasiyorum az önce yani 7 30 da uyudu 2 gün önce ishal asısı rotarix yapıldı saglik ocagında ama asının yapıldıgı gun uyudu yani standart gece uyanmalarına kalktı asıdan kaynaklımı bilmiyorum bu durum
sadece anne sütü alıyor ve üç ayrı dr da sütümün yettiğini ve fazla kilo aldıgını soluyor kesinlikle biberon almıyor kucaga alıstı ya emerek uyuyor yada gazını cıkartırken gogsumde uyuyor besıgıne koydugum zaman ya hemen uyanıyor yada 10 dakika sonra
banyo masaj fön makine sesi elektrik süpürgesi ayakta sallama besıkte sallama arabayla dolasma her yolu denedık ama yok gozlerının altı sısmıs durumda artık bu durumda olan var mı yada ben ne yapayım gerçekten deliricm uykusuz kalıyor sabahlayınca gunduz ya küp gibi uyuyor yada bı kac saat uyuyor

Bzm küçüklük halimiz , benm kızım 9 aylık hala geceleri gndüzleri uyku sıfır seni çok iyi anlyorum .. Alışcaksın tatlım ben 9 ayda alıştm , bana dediler 6 ayda düzelir 6 ay geçti dozelme sıfır sürekli kucak kucak .. Yemek yok iş yok 1 dk koyup afedersin tuvalete gidemiyorm .. 9 aylık hala aynı sürekli dibndeym, ayağımda sallıyorum beşşiğe koyunca zırt hemen uyanıyor .. Ne diym Allah yardımcımız olsun ..

Yalnız değilim yani :) bugün bütün gün uyudu gecenin uykusuzlugunu cıkardı yani :) sımdı mesaı yıne basladi uyuyor besıge koyuyorum 5 dakika sonra uyanıyor salonda yatırıyorum yıne aynı sey
bana da kırkı cıkınca duzelir demıslerdı ama yok artık kendimi suclamaya basladim bebegımı uyutmayı beceremiyorum diye dr a sormuştum her bebek farklı olur dedi acaba baska bir uzman a mı gitsek dıye dusunuyorum artık :(

Canim anason cayi falan diyo doktorlar denedin mi? Senin doktoruna sorsana bi. Yada sen papatya cayi ic bebegine gecer sutunle. Gunduzleri perdelerini ac odaya gunes girsin gece gunduz ayrimi olsun bi kere. Gunduzde geceye dogru uyuyacagi saatte uyutmamaya calis bakalim. Belki bi sekilde duzene girer. Rabbim sabir versin. Bir an once atlatirsn umarim

Anason cayını duydum ama sormadım dr a uykusuz zombi gibi gittiğimiz için dr a eve gelince aklımıza geliyor sorcagımız sorular :( buarada aynen dedigin gibi yapıyorum hastaneden cıktıgından beri gündüzleri tv acık oturdugumuz salonda perdeler acık yani belirtiler tam gece odama besıgının yanına goturup altını degıstırıp ıyıce emziriyorum los ısıkta gazınıda cıkarıyorum ama iş yatırınca basliyor
şimdi de nöbet esımde yüzükoyun yatırdı aglıyor ama aynı sekilde yastıkta yüzükoyun yatar sekilde ewıniçinde yürüyor susuyor aartık ne yapıcaz bu gece sabaha kadar uyumama ne kadar sürecek bilmiyorum ama yarin nöbetçi eczaneye anason rezene ne varsa sorucam :(

Anason cayını duydum ama sormadım dr a uykusuz zombi gibi gittiğimiz için dr a eve gelince aklımıza geliyor sorcagımız sorular :KK43: buarada aynen dedigin gibi yapıyorum hastaneden cıktıgından beri gündüzleri tv acık oturdugumuz salonda perdeler acık yani belirtiler tam gece odama besıgının yanına goturup altını degıstırıp ıyıce emziriyorum los ısıkta gazınıda cıkarıyorum ama iş yatırınca basliyor
şimdi de nöbet esımde yüzükoyun yatırdı aglıyor ama aynı sekilde yastıkta yüzükoyun yatar sekilde ewıniçinde yürüyor susuyor aartık ne yapıcaz bu gece sabaha kadar uyumama ne kadar sürecek bilmiyorum ama yarin nöbetçi eczaneye anason rezene ne varsa sorucam :KK43:
Kucaga mi alisti acaba:( kiz kardesimin bebiste oyle inadi tutuyor bazen. 1 saatte ben ugrasiyorum koynumda kucagimda cok guzel daliyor yatagina koyunca 10 dk sonra ciyaaak. Ama vardir bi sikintilari ya. Gaz sorunu pisik sorunu veya sutun yetmenesi gibi bisey varmi? Doktoruna sor cnm caylari belki ise yarar

Aynisi bende var diş cikariyo simdik dahada beter oldu ayaklarimi hissetmiyorum artik ama anasonu ver ise yaraio bide simdiden beşiğine alistir yoksa çok cekiosun ilerde ben ugrasiyorum hala beşikte diken var sanki gece boyu ayagimda:((

Yok sütüm yetiyor onun için dr a ozellikle gıttım ıkı ayrı dr a gittim hemde pişik sorunumuz da yeni dogdufunda vardı cok fena olmustu ama sımdı cok sukur ıyı benim oglum annem sayesinde kucaga alıstı sagolsun bana cok büyük iyilik yapmıs gıbı kucaga alıstırdı sonra da otur bak ogluna dedi bazen arayıp yalvaruyorum anne iki apartman var aramızda nolur gel biraz bak ya dusumu alayım ya yemegimi yapım diye ona bile zor geliyor sanırım yakında ana haber bülteninde cinnet gecıren anne kendini yaktı cocugu ortada kaldı diye izlersiniz habermi :(

Korkmayın cinnet gecirmezsiniz benim oğlum altı ay boyunca gece gözünü yummadı aynı şekilde eşimde bende ve ailemden uzak bi ilde tek başımayım ama yinede bişey olmadı :)ilk önce anne ve baba sakin olmalı bebek ağlarken stres yapmayın bebek ağlıyorsa illa bişey olduğundan değildir ortamı sessizleştirin bbırakın bebeği kucğınızdan sırtına karnına ayaklarının altına masaj yapın bezini açın biraz rahatlasın ışıktan rahatsız olabilir mesela benim oğlum ışığı hiç sevmez mesela eğer katılmıyorsa ağlarken bırakın ağlasınbiraz inanın biraz sonra kendi kendine uyucak eğer gazı var ise ki biz bundan çok çektik kuvvetli bi gaz giderici olmadan asla geçmez

Evet bu yöntemi denedim gibi söylemesi ayıp lavaboya gırmıstım sesini duydum seri bi şekilde hareket etmeliyım dusuncesı vardı kafamda salakca ama kendime bile kızıyodum neden gırdın lavaboya dıye :D ben besıgının basında bittiğmde susmus uyumustu oğlum :)
katılmadığı müddetçe kuxaga almadan sırtını falan ovayım dıye dusunuyorum ama annem sagolsun gozunu actı dıye alan kadın sagolsun canı istedıgınde torununu sevmeye geliyor ve uykuda anlık gozunu acıp kapatan oğlumu a uyanmış diye hoop kucaklıyor tabi cocukta uyku falan kalmıyor iyice uykusu acılıyor
Hamile kaldıgım günden beri anladım ki gercekten kimseden fayda yok bana esım dısında

Ve tabii ki hiç tanımadığım siz kızlar hepinizden Allah razı olsun derdimi dinleyip fikir veriyosunuz yazdıklarımı okuyosunuz cok tesekkur ederim :)

Gündüz uyuyorsa gece gündüzü karıştırıyor olabilir arkadaşımın kızıda öyleydi gece gündüz karmaşasıymış uyumama nedeni. Ki umarım bu yüzdendir benim kızım 16 aylık öğlen 12de uykusu gelir ikindin yada akşamüstü uyur ağlaya ağlaya.

Valla bilemiyorum ama gece olunca altını değiştirip pijamalarını giydiriyorum güzelce emziriyorum gazını cıkarıyorum sonra da ona iyi geceler dileyerek los ısıkta uyuması ıcın her yontemi deniyorum kısık sesle konusuyorz esımle vs

gündüzde sabah ilk uyandıgında günaydınlarla karsılıyorum oglumu perdeleri acıyorum salona yatrıyorum tv acık yani elimden geleni yapıyorum amadduyduğum kadarıyla kımı bebek gece değil gündüz uykusunu seviyormuş

Canim mrb.benim de on aylik bir oglum var ve dogdugu gün de dahil sekizinci aya kadar geceleri uyumadi.öyle sık uyanma falan degil bildigin gözünu kırpmadi.biz sekiz ay geceleri günduz hayati yasadik kimi zaman sabah sekizde kimi zaman onda uyudu hatta bir kere ertesi gün ögleden sonra dörtte uyudu.ben artik yerlerde sürunüyordum uykusuzluktan.sadece esim var yardimci olan cok zordu.ve hicbir sıkıntisi yoktu karni falan toktu gazi yoktu gayet keyifli sabaha kadar oturuyordu.bosuna doktora falan göturme bazi bebekler böyle cins cikiyor.zamanla geciyor bize 3.ayda duzelir dediler olmadi altinci aydan sonra duzelir dediler yine olmadi nihayet sekizinci ayda düzeldi..ama halada on iki birden önce uyumaz.hatirladimda simdi cok berbat günlerdi

Bizde 4 gün sonra 2. Ay imiz bitireceg iz. Aynı sorun bizde de mevcut. Gece 2 de uyuyor sabah 7 de uyanıyor. Bütün uyku bu kadar. Ne zamana kadar devam edecek bilemiyorum. Bir de arada kolik oluyoz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bizim de 6 ay ne gece ne gunduz uykumuz vardi. gece 2-3 saatlk kesintisiz uyku bile biraz olsun dinlendirir insani. ama benim oglum gozlerini kapatsa en fazla yarim saat uyur yine uyanirdi. gunduz ben onun uykusunda yemek yapayim desem ocaga koyana kadar uyanirdi. aylarca boyle tek basima ruh gibi dolandm durdum. su an 4 yasinda ve yine uykuyu seven bir cocuk degl. gece 12 de yatsa sabah 8 de kalkar.
velhasil o gunler geride kaldi unuttuk gecti. uyuyabiliyorum dinlenebiliyorum. saglik olsun yeter. bebeklerimizin sagligi sihhati yerinde olsun onemli olan o..

Back