- 21 Eylül 2013
- 238
- 79
- 123
- Konu Sahibi hazirangelini
Kızlar öncelikle konuyu yanlış yere actıysam ya da daha önce bu konuyla ilgili baslık varsa Özür dilerim benim 2 ay 4 günlük bir oğlum var gaz sancısından sabahladıgımız beni emzik yerine koydugu zamanlar cok oldu ama bazı geceler altı temız karnı tok oldugu halde gaz sancısı da yokken uyumuyor gece 1 den beri ugrasiyorum az önce yani 7 30 da uyudu 2 gün önce ishal asısı rotarix yapıldı saglik ocagında ama asının yapıldıgı gun uyudu yani standart gece uyanmalarına kalktı asıdan kaynaklımı bilmiyorum bu durum
sadece anne sütü alıyor ve üç ayrı dr da sütümün yettiğini ve fazla kilo aldıgını soluyor kesinlikle biberon almıyor kucaga alıstı ya emerek uyuyor yada gazını cıkartırken gogsumde uyuyor besıgıne koydugum zaman ya hemen uyanıyor yada 10 dakika sonra
banyo masaj fön makine sesi elektrik süpürgesi ayakta sallama besıkte sallama arabayla dolasma her yolu denedık ama yok gozlerının altı sısmıs durumda artık bu durumda olan var mı yada ben ne yapayım gerçekten deliricm uykusuz kalıyor sabahlayınca gunduz ya küp gibi uyuyor yada bı kac saat uyuyor
sadece anne sütü alıyor ve üç ayrı dr da sütümün yettiğini ve fazla kilo aldıgını soluyor kesinlikle biberon almıyor kucaga alıstı ya emerek uyuyor yada gazını cıkartırken gogsumde uyuyor besıgıne koydugum zaman ya hemen uyanıyor yada 10 dakika sonra
banyo masaj fön makine sesi elektrik süpürgesi ayakta sallama besıkte sallama arabayla dolasma her yolu denedık ama yok gozlerının altı sısmıs durumda artık bu durumda olan var mı yada ben ne yapayım gerçekten deliricm uykusuz kalıyor sabahlayınca gunduz ya küp gibi uyuyor yada bı kac saat uyuyor