Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Usttesi test dün . Altta ki iki test bugüne ait.. dün ilişki oldu .. yumurtam çatlamış mi yoksa daha çatlamış mi ..ilişkiye hangi gün devam etmeliyim.lutfen cevap verirmisiniz.
Usttesi test dün . Altta ki iki test bugüne ait.. dün ilişki oldu .. yumurtam çatlamış mi yoksa daha çatlamış mi ..ilişkiye hangi gün devam etmeliyim.lutfen cevap verirmisiniz.
Canım yumurtan çatlamış. Bugün yarın değerlendir ara ver 1 gün daha değerlendir. Ve stres yapma bırak çatlamışsa çatlamış döllenirse döllenir. Sen böyle yaparsan döllenen yumurta da tutunamaz rahmine kayıp gider. Az sakin ol
Orucluydum sıvı almadım zaten. Çok teşekkür ederim. Pko ki olunca yumurtlamayı her zaman yakalayamiyorum. O yüzden panik yaptım hangi gün ilişki olsun diye. Hepinize teşekkür ederim