lütfen acil yardım depresyona girdim.

pimpinellaa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
93
3
selam bayanlar
yanağımda yani dudak kenarımın olduğu kısımda hafif bir kuruluk oluşmuştu.bende bilinçsiz bir şekilde orayı ovalayarak soyulmasına sebep oldum.pantenol plus,silverdin,furacin gibi kremler kullanmama rağmen 15 gündür kıpkırmızı ve geçmiyor. birde bir saçmalık daha yaparak kızarıklığını alması için üzerine limon suyu sürüp 10 15 dk beklettim bu da daha çok kızarmasına sebep oldu.yardımcı olabilir misiniz acaba burayı en kısa sürede nasıl geçirebilirim?senağlamasenağlamasenağlama

kızlar şöyle söyleyim benim alnım güneşten soyulmuştu bildiğiniz taze deri çıkmıştı bende o zamanlar sivilce sorunu yaşadığım için mikrop kapar diye korktum ve kolonya sürdüm sora sabah bi kalktım orada koccaman bi kahve leke sonra zamanla beyaz leke oldu ve gayet belirgindi cok moralım bozulmuştu uzun süre taktım kafama ama şimdi üstünden 1sene geçti ve şuan pürüssüz ki ben alnımın başka bi yerini düzleştiriciyle yaktım o da geçti 1senede..bence önemli olan geçmesi bırakın 1sene sürsün ama sonunda geçsin ne izler geçiyor zamanla onlarda geçer bence korkmayın tek diyebileceğim şey sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…