Lütfen acil yardim beta hcg

destekleyici olarak progesteron kullanın derim , iğnesi daha iyi aslında bence kadın doğumdan isteyin , çok az artıyor

2 gunde bir verilmesi gerek bir gun arayla degere dusuk veya yuksek demek olmaz

Carsamba günü kan verdim 100 cikti persembe günü kan verdim 160 cikti ikisinin arasinda 24 saat var sizce normal mi ??
Bence normal artis var bide verdigin yer ve saata onemli
2 gunde bir verseydiniz daha iyiydi

Carsamba günü kan verdim 100 cikti persembe günü kan verdim 160 cikti ikisinin arasinda 24 saat var sizce normal mi ??
Evet iyi 48 saate yüzde 60 artış beklenir sizinki zaten artmış. Bi kaç gün dinlenip stres yapmadan sonrasında iki gün arayla tekrar kan verin hayırlı olsun

saglik ocaginda verdigim icin doktor yeniden istedi bende anlamadim carşamba sabah verdim saat 9 .30 da benden sonu icin gittigimde dun sabah yani persembe gunu saat 9.59 da tekarar kan aldi simdi cikmis kontrol ettim ... 100 den 1600 cikmis cok korktum sozleriniz iyi hissettirdi
Evet iyi 48 saate yüzde 60 artış beklenir sizinki zaten artmış. Bi kaç gün dinlenip stres yapmadan sonrasında iki gün arayla tekrar kan verin hayırlı olsun

Yok gayet normal. Siz sağlıklı beslenmeye dikkat edin

Burda yanliş yazmışım 100 den 160 ve 24 saaat arayla ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…