Merhaba 1 yıllık evliyim ama cinsel ilişki yaşayamadık...özetlemek gerekirse surecle alakali kadin doğuma gittim jinekolojik muane oldum doktor yüzeysel bakti ve cinselligi engelleyecek bir durumun olmadığını belirtti ..Parmak egzersizi vs verdi ancak doktor tedavi sürecine devam edemedim ailemde yaşanılan ve hala devam eden saglik sorunu var ..arada kafamın gittiği vs ..neyse bizim tabi denemelerimiz oldu ..yabancı cisim olarak kulak temizleme çubuğu soktum ..2 gün önce esim işaret parmağını soktu sonra işaret ve orta parmak ikisi birlikte ...kendime cesaretim gelmişti bugun tamam artık bitiyor bu iş derken kulak temizliğini bile sokamadim ve sanki orada bi et beni varda tikamis gibi hissettim ve canim yandi ve yanma hissi oluştu...yani başa sardı is kafayi yemek üzereyim Nolur Bir destek ..doktora ayıracak bütçem ne yazik ki yok bu tedaviler cok pahali ....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen Acil Destek !!! Vajinismus
- Konu Sahibi Ddmerzrn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
Merhaba 1 yıllık evliyim ama cinsel ilişki yaşayamadık...özetlemek gerekirse surecle alakali kadin doğuma gittim jinekolojik muane oldum doktor yüzeysel bakti ve cinselligi engelleyecek bir durumun olmadığını belirtti ..Parmak egzersizi vs verdi ancak doktor tedavi sürecine devam edemedim ailemde yaşanılan ve hala devam eden saglik sorunu var ..arada kafamın gittiği vs ..neyse bizim tabi denemelerimiz oldu ..yabancı cisim olarak kulak temizleme çubuğu soktum ..2 gün önce esim işaret parmağını soktu sonra işaret ve orta parmak ikisi birlikte ...kendime cesaretim gelmişti bugun tamam artık bitiyor bu iş derken kulak temizliğini bile sokamadim ve sanki orada bi et beni varda tikamis gibi hissettim ve canim yandi ve yanma hissi oluştu...yani başa sardı is kafayi yemek üzereyim Nolur Bir destek ..doktora ayıracak bütçem ne yazik ki yok bu tedaviler cok pahali ....
Önce 'sokmak' fiilini bi at kafandan... İlişkiye girmek, ilişki yaşamak denir sokmak kelimesini duyunca kim olsa irkilir.
Gevşe ve bool bool seviş ki hazır olasın yoksa ıslanmazsın ve asla olmaz hele bu korkuyla.
Tam ilişki anında nefesini tutup kendini serbest bıraktığın anda olur, dünyanın sonu değil germe kendini.
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Devlet hastanelerindeki doktorları araştırıp birde onları denesen. Ayrıcada kafana takma rahat ol kendini ona bırak. Aklına acıyacak şöyle böyle olacak düşüncelerini getirme.Merhaba 1 yıllık evliyim ama cinsel ilişki yaşayamadık...özetlemek gerekirse surecle alakali kadin doğuma gittim jinekolojik muane oldum doktor yüzeysel bakti ve cinselligi engelleyecek bir durumun olmadığını belirtti ..Parmak egzersizi vs verdi ancak doktor tedavi sürecine devam edemedim ailemde yaşanılan ve hala devam eden saglik sorunu var ..arada kafamın gittiği vs ..neyse bizim tabi denemelerimiz oldu ..yabancı cisim olarak kulak temizleme çubuğu soktum ..2 gün önce esim işaret parmağını soktu sonra işaret ve orta parmak ikisi birlikte ...kendime cesaretim gelmişti bugun tamam artık bitiyor bu iş derken kulak temizliğini bile sokamadim ve sanki orada bi et beni varda tikamis gibi hissettim ve canim yandi ve yanma hissi oluştu...yani başa sardı is kafayi yemek üzereyim Nolur Bir destek ..doktora ayıracak bütçem ne yazik ki yok bu tedaviler cok pahali ....