lutfen acil cevapp verin

Operasyon sonrası enfeksiyona açık olduğunuzdan bir süre uzak durmak daha doğru olur.
bende oyle duusnundum 20 gun falan oldu iyilesmis oldugumu dusundum ama pisman oldum icim icimi yiyor insallah bir aorun cikmaz emeklerim bosa giderse

bende oyle duusnundum 20 gun falan oldu iyilesmis oldugumu dusundum ama pisman oldum icim icimi yiyor insallah bir aorun cikmaz emeklerim bosa giderse
Bu konu hakkında bilgilendirilmiş olmanız gerekirdi sanırım bilgi vermediler.20 gün yeterli bir süre bence endişe etmeyin.Ben yakın zamanda ameliyat oldum 1 hafta uzak durmamız söylendi..

Bu konu hakkında bilgilendirilmiş olmanız gerekirdi sanırım bilgi vermediler.20 gün yeterli bir süre bence endişe etmeyin.Ben yakın zamanda ameliyat oldum 1 hafta uzak durmamız söylendi..
saolsunlar agizlarindan cimbizla laf aliyoruz hicbirsey soylemediler hep ben kendim tecrubeleeimle kendimi korumaya calistim insallah basarmisimdir tesekkur ederim sizede gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…