Gebeliğe Hazırlık Lütfen acil cevaplarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gel Mucizemol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
68
36
3
28
Merhabalar yaşım 20 6 AYDIR çocuk deniyoruz olmuyo doktora gittim yumurtaliklarima baktı normal kist de yok dedi kan idrar tahlili verdi daha gidemedim doktora ama kan tahlilimde TANI N97.9 YAZIYORDU INTERNETTEN BAKTIM KISIRLIK FILAN YAZDI KORKTUM LÜTFEN BANA BILGI VERIRMISINIZ NE OLUYOR BU

Merhabalar yaşım 20 6 AYDIR çocuk deniyoruz olmuyo doktora gittim yumurtaliklarima baktı normal kist de yok dedi kan idrar tahlili verdi daha gidemedim doktora ama kan tahlilimde TANI N97.9 YAZIYORDU INTERNETTEN BAKTIM KISIRLIK FILAN YAZDI KORKTUM LÜTFEN BANA BILGI VERIRMISINIZ NE OLUYOR BU
canım doktorunla görüştün mü

Kısırlık değil, adet döneminizin sıklığı ile ilgili bir tanı o. Yaşınız küçük daha, bu yüzden bile hamile kalamıyor olabilirsiniz. Kafaya takmayın tahlil sonucunuzu doktora gösterin. Bizlerden alacağınız cevaplardan daha bilimsel olur.

Ben doğrudan the_miss the_miss adlı üyemiz dolaylı yoldan size cevap vermiş. Aynı seyden bahsediyoruz yaşınız daha çok genç.
Siz ne önerirsiniz ? 30 değilde 40 yaşında hamile kalalım mı ? İster misiniz ? 20 yaşın büyük ve anne olmak için yeterli olduğunu savunmuyorum ama, bahsettiğimiz şey anne olmak.
Anne olmanın yaşla bi ilgisi yok, yaş tercih meselesi. Kendisini hazır hissediyorsa ne diyebiliriz ? 20sinde de anne olsa aynı 30unda da. Doğurduktan sonra ay ben 20 yaşındayım bakamam diyemez, gül gibi de bakar.

Siz ne önerirsiniz ? 30 değilde 40 yaşında hamile kalalım mı ? İster misiniz ? 20 yaşın büyük ve anne olmak için yeterli olduğunu savunmuyorum ama, bahsettiğimiz şey anne olmak.
Anne olmanın yaşla bi ilgisi yok, yaş tercih meselesi. Kendisini hazır hissediyorsa ne diyebiliriz ? 20sinde de anne olsa aynı 30unda da. Doğurduktan sonra ay ben 20 yaşındayım bakamam diyemez, gül gibi de bakar.

Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz 20 yaş büyük ve anne olmak için yeterli değil bence bu benim fikrim.O sizin fikriniz.

Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz 20 yaş büyük ve anne olmak için yeterli değil bence bu benim fikrim.O sizin fikriniz.
Doğurmadan tecrübe edinemiyoruz maalesef, yani demem o ki ; ilk gebelik.
30 yasında da hamile kalsa tecrübesiz bir anne.
20 yaş küçük , ama kendini hazır hissediyorsa sorumluluğu alabileceğini düşünüyorsa neden olmasın :) Sizin fikriniz tabiki , iyi günler :)

Back