benimde basit kisstim vardı soğan suyu ile gitti canım iltihapta vardı o da gitti çok şükür sana tavsiyem ilaç kullanma hem daha yeni evlisin adet gecikmesi düzensizliği normal bunlar bendede olmustu hamileyim sanmıstımMrb ben 9 aylik evliyim ve evlendigimden beri iki ayda bir adet gecikmesiyle doktora gidiyorum ve sol yumurtaligimdakist oldugunu soyleyip dogum kontrol hapi veriyo ve oda bende asiri kilo yapti evlendigimde 60 kiloydum suan 76 oldum bunalima giriyom suan yine kasiklarim agriyo ve kistten supeliyim sogan kürü kullanip fayda goren var mi
çocukta isteyecen bu ilaçlar vücut dengesini bozuyo bir ay soğan suyu dene bakalım ilacı bırakıp ama soğan suyu belli aralıklarla içiliyo netten arastır oyle baslaMrb ben 9 aylik evliyim ve evlendigimden beri iki ayda bir adet gecikmesiyle doktora gidiyorum ve sol yumurtaligimdakist oldugunu soyleyip dogum kontrol hapi veriyo ve oda bende asiri kilo yapti evlendigimde 60 kiloydum suan 76 oldum bunalima giriyom suan yine kasiklarim agriyo ve kistten supeliyim sogan kürü kullanip fayda goren var mi
rica ederim canım canım ne demek rabbim rahatlık versin yüreğineCok tesekkurler ederim ya icim rahatladı ciddi bunalimdaydim cok saol :)
Canım banada kaç defa kistin var dediler. Doğum kontrol hapı verdiler.kullanmadım.adetle birinde Atmasa ikinci adette atıyor kisti.bende dün soğan kürüne başladım öğlen ve akşam.ben kist için yapmıyorum bunu bitirip incir havuç kürüne başlayacamMrb ben 9 aylik evliyim ve evlendigimden beri iki ayda bir adet gecikmesiyle doktora gidiyorum ve sol yumurtaligimdakist oldugunu soyleyip dogum kontrol hapi veriyo ve oda bende asiri kilo yapti evlendigimde 60 kiloydum suan 76 oldum bunalima giriyom suan yine kasiklarim agriyo ve kistten supeliyim sogan kürü kullanip fayda goren var mi
kistin varsa onuda atıyo bende çocuk için kullanmıstım kist kayboldu çok şükürCanım banada kaç defa kistin var dediler. Doğum kontrol hapı verdiler.kullanmadım.adetle birinde Atmasa ikinci adette atıyor kisti.bende dün soğan kürüne başladım öğlen ve akşam.ben kist için yapmıyorum bunu bitirip incir havuç kürüne başlayacam
Sanmıyorum bir zararı olsun kist için soğan faydalı.maydonoz iltihap içinCanimdan bezdim dogum kontrol hapi yuzunden cok aagolun yoksa yine o ilactan kullanmak zorunda kalacaktim ben maydonoz kuru uyguluyorum da 7.gunumdeyim birakmak istemiyom bitirmeden acaba sogan kurunude ayni anda yapsam bi zarari olur mu kizlar