• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil cevap verin

Hivdaaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
26
2
36
28
Merhaba ben yeni uye oldum size birsey sormak istiyorum benim 5 bucuk aylik oğlum var henüz spiral taktiramadim gecen ayin 3unde adet oldum 6 gun surdu sonra aynı ay tekrar 27sinde oldum dun adet gunum de ama henüz adet olmadim sizce hamile olabilir miyim esimle korunuyorduk

Merhaba ben yeni uye oldum size birsey sormak istiyorum benim 5 bucuk aylik oğlum var henüz spiral taktiramadim gecen ayin 3unde adet oldum 6 gun surdu sonra aynı ay tekrar 27sinde oldum dun adet gunum de ama henüz adet olmadim sizce hamile olabilir miyim esimle korunuyorduk
Olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de nerden bilelim test yapın 🤷🏻‍♀️

Bende geçen ay iki kere kahverengi ağırlıklı adet oldum. Ya o ay kullandığım ilaç ya da yumurta çatlayamadığı için kist olmuş ve patlamış.Doktor bu iki şeyden de olabilir demişti. Bazı ilaçlarda adeti etkiliyor ama emzirdiğiniz için ilaç olasılığını sanmıyorum. Test yapın içiniz rahatlasın. Her zaman her ihtimal vardır.

Bende geçen ay iki kere kahverengi ağırlıklı adet oldum. Ya o ay kullandığım ilaç ya da yumurta çatlayamadığı için kist olmuş ve patlamış.Doktor bu iki şeyden de olabilir demişti. Bazı ilaçlarda adeti etkiliyor ama emzirdiğiniz için ilaç olasılığını sanmıyorum. Test yapın içiniz rahatlasın. Her zaman her ihtimal vardır

Bende geçen ay iki kere kahverengi ağırlıklı adet oldum. Ya o ay kullandığım ilaç ya da yumurta çatlayamadığı için kist olmuş ve patlamış.Doktor bu iki şeyden de olabilir demişti. Bazı ilaçlarda adeti etkiliyor ama emzirdiğiniz için ilaç olasılığını sanmıyorum. Test yapın içiniz rahatlasın. Her zaman her ihtimal vardır.
Evet bebegimi emziriyorum insallah hamile ihtimalim yoktur lutfen duq edin 😔 cunku bebeğim cok küçük 😔😔😔

Back