• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Lütfen acil cevap-İzinliyken bakıcının maaşından kesiyormusunuz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

su10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
185
24
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Ben temmuz ayında 15 gün izin kullandım. Bu arada bakıcıda mecburen izne ayrıldı. benim bu ay ki maaşdan kesmem gerekiyor mu?

Ayrıca kendiside ağustosda 15 gün izin kullanacakmış. Acaba Temmuz tam verip, ağustosumu kessem. (ona da söylemek şartı ile.):ssz:

bence kesmemelisiniz.Sonuça siz izin aldığınız da çalıştığınız yerden maaşınız kesilmiyor.aynı mantık.Ben yapmamıştım en azından

bence de hiç bir zaman kesmeyin,onunda ödemeleri vardır,zor durumda kalır.

izin herkesin hakkıdır..biz yıllık iznimizi kullanırken maaşımızdan kesiliyor mu? ya da kredi borçlarımız ödemelerimiz için 'bu ay izinlisin ödemenize gerek yok' diyorlar mı??

bizim de bebeğimiz bi bakıcısı var iznini benim izin aldığım tarihten başka bir tarihte kullanmak istedi..tabi ki hakkıdır o da tüm sene çalıştı ve istediği tarihte izin yapacak ..aklımın ucundan bile böyle birşey geçmedi..

konu sahibi yanlış anlamasın ama kuzucuklarımızı emanet ettiğimiz ailemizin içine soktuğumuz insanlara karşı bu kadar küçük hesaplar peşinde olmamalıyız

ben kesmiyorum temmuzda 15 gün izne ayrıldım dolayısıyla o da izinli oldu tam ödedim haziran ayında bakıcının kızının sağlık sorunu çıktı 1 hafta izin istedi onda da kesinti yapmadım ama zor durumda kaldığımı söyledim çünkü zırt pırt izin alınca olmuyor ben izin alamıyorum eee cocuklara kim bakacak ben en başta da söylemiştim ama ben izinli olunca sen izinlisin diye yine de arada işi çıkıyor kayınvalidem geliyor yarım gün falan kesinti yapmıyorum yalnız sizinki temmuzda zaten izin kullanmış olacak ağustosta niye izin alıyor tekrar

izin herkesin hakkıdır..biz yıllık iznimizi kullanırken maaşımızdan kesiliyor mu? ya da kredi borçlarımız ödemelerimiz için 'bu ay izinlisin ödemenize gerek yok' diyorlar mı??

bizim de bebeğimiz bi bakıcısı var iznini benim izin aldığım tarihten başka bir tarihte kullanmak istedi..tabi ki hakkıdır o da tüm sene çalıştı ve istediği tarihte izin yapacak ..aklımın ucundan bile böyle birşey geçmedi..

konu sahibi yanlış anlamasın ama kuzucuklarımızı emanet ettiğimiz ailemizin içine soktuğumuz insanlara karşı bu kadar küçük hesaplar peşinde olmamalıyız

kesinlikle haklısınız... Ben sistemi bilmediğim için deneyimli olanlardan öğrenmek istedim..
Kimsenin kalbini kırmak istemem. daha bir gün maaşı geçmemiştir. Ayrıca bayram- ve diğer tatiller , rahatsızlandığında kesinti yok..

ben kesmiyorum temmuzda 15 gün izne ayrıldım dolayısıyla o da izinli oldu tam ödedim haziran ayında bakıcının kızının sağlık sorunu çıktı 1 hafta izin istedi onda da kesinti yapmadım ama zor durumda kaldığımı söyledim çünkü zırt pırt izin alınca olmuyor ben izin alamıyorum eee cocuklara kim bakacak ben en başta da söylemiştim ama ben izinli olunca sen izinlisin diye yine de arada işi çıkıyor kayınvalidem geliyor yarım gün falan kesinti yapmıyorum yalnız sizinki temmuzda zaten izin kullanmış olacak ağustosta niye izin alıyor tekrar

onun izni ile benim iznim örtüşmedi. O bayramda memleketine annesinin yanına gidecekmiş.

zaten eylülde onun zam dönemi. bu sefer oturup konuşacağım. bizimkide çok izin kullanıyor. ya kızı, ya annesi, ya kocası..

Ama her ay bir şeyler var.. Biz mi fazla iyi niyetliyiz yoksa tüm bakıcılar mı böyle..

kızım biraz daha büyük olsaydı kreşe verecektim. ama kıyamıyorum..

Back