- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 28
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
-
Kaç haftalık hamilesiniz? Benim de perşembe günü oldu çok korktum ama 1-2 saat sonra geçti 4+5im şu an. Bence doktora gitmenizde fayda var ben geçti diye gitmedimÇarşamba gecesi geceydi 11 gibi küçük küçük leke leke vardı Perşembe günü de aynı cuma günü ve bugün leke biraz büyük çokta büyük değil iç çamaşırımı kirletmiyor ama kahve rengi geliyor bu normal mi bünyem öyle mi? Randevu aldım pazartesi günü internetten bakıyorum en fazla üç gün sürer diyor daha fazla sürüp normal olan var mı?
5 haftalık 4 günKaç haftalık hamilesiniz? Benim de perşembe günü oldu çok korktum ama 1-2 saat sonra geçti 4+5im şu an. Bence doktora gitmenizde fayda var ben geçti diye gitmedim
Benimde böyle bişeydi yerleşme kanamsı görüdğümde kahvemeiydş aynı hamile oldugumu öğrendikten sonra oldu zaten5 haftalık 4 gün
Uzun mu sürdüBenimde böyle bişeydi yerleşme kanamsı görüdğümde kahvemeiydş aynı hamile oldugumu öğrendikten sonra oldu zaten
İki gün az az geldiUzun mu sürdü
Bende şuna 6 hafta 1 günlük lekelenmem oldu perşembe günü doktorumu aradım hastaneye gel dedi içeriye aldı bir gün hastanede yattım dün çıktım lekelenmem hala devam ediyorÇarşamba gecesi geceydi 11 gibi küçük küçük leke leke vardı Perşembe günü de aynı cuma günü ve bugün leke biraz büyük çokta büyük değil iç çamaşırımı kirletmiyor ama kahve rengi geliyor bu normal mi bünyem öyle mi? Randevu aldım pazartesi günü internetten bakıyorum en fazla üç gün sürer diyor daha fazla sürüp normal olan var mı?
Ne çıktı sonuç ne oldu sonraBende şuna 6 hafta 1 günlük lekelenmem oldu perşembe günü doktorumu aradım hastaneye gel dedi içeriye aldı bir gün hastanede yattım dün çıktım lekelenmem hala devam ediyor
Hala devam ediyor evdeyim şuna fitil kullanıyorum bide iğne yazdı üç günde bir vurunucam bebeğimin kalp atışını duyduk ama yinede korkuyorum inşallah bişey olmazNe çıktı sonuç ne oldu sonra
İnşallah olmaz olmayacak inşallah kaç gün sürdü lekelerHala devam ediyor evdeyim şuna fitil kullanıyorum bide iğne yazdı üç günde bir vurunucam bebeğimin kalp atışını duyduk ama yinede korkuyorum inşallah bişey olmaz
Çarşamba günü akşam başladı hala devam ediyorİnşallah olmaz olmayacak inşallah kaç gün sürdü lekeler
Normal mi peki doktor ne dedi tam olarak bende aynı çünkü?Çarşamba günü akşam başladı hala devam ediyor
Bilmiyorum kese arkası kanaman gözüküyor para kadar dedi sizin ki hac haftalık acabaNormal mi peki doktor ne dedi tam olarak bende aynı çünkü?
Hmm geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almaya nasıp etsin ben 5 haftalık 4 günlukBilmiyorum kese arkası kanaman gözüküyor para kadar dedi sizin ki hac haftalık acaba
Teşekkür ederim sizin durum nasıl şuanHmm geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almaya nasıp etsin ben 5 haftalık 4 günluk
Hala lekenmeler var kahve kahve renginde arkadaşımda da olmuş onda ilk uc ay da kesle kesle olmuş doktor ona bir şey ağır kaldırma demiş ama bugün belim de kramp var sızlıyorTeşekkür ederim sizin durum nasıl şuan
Anladım fitili kullanıyor musunuzHala lekenmeler var kahve kahve renginde arkadaşımda da olmuş onda ilk uc ay da kesle kesle olmuş doktor ona bir şey ağır kaldırma demiş ama bugün belim de kramp var sızlıyor
Fitili derkenAnladım fitili kullanıyor musunuz
HayırFitili derken
Dokturum lekelenme var diye fitil yazdı da bana sizede yazdımı acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?