Artık öyle yapacağım sabah gidip soracağım doktora ve başka doktora da götüreceğim kızımda bu bws sendromunun belirtileri varBirden fazla doktora götürün...Maşallah kuzuya Allah'ım onu korusun...Şifa versin Rabbim...
İnternete bakınca insan ister istemez kötü düşünebiliyor..Detaylı bakılmadıgı sürece kesin birşey demeden moralinizi bozmayın...Sadece tedavi edilebilir başarırız deyin..İnsanız herşey bizim için...Artık öyle yapacağım sabah gidip soracağım doktora ve başka doktora da götüreceğim kızımda bu bws sendromunun belirtileri varAllah razı olsun teşekkür ederiz
Amin inşallahInsallah korktugunuz gibi değildir, cok sağlıklı olsun yavrucakmutlaka bir kac doktora götürün.
Çok teşekkür ederim evet insan ister istemez ürküyor İnternetten bakıldığında o bebeklerde ki özelliği kızımda da görünce cidden korktum yani daha önce duymadığım bir şey ilk bebek bide umarım birşey yokturİnternete bakınca insan ister istemez kötü düşünebiliyor..Detaylı bakılmadıgı sürece kesin birşey demeden moralinizi bozmayın...Sadece tedavi edilebilir başarırız deyin..İnsanız herşey bizim için...
Oğlumda ellerinde soyulmalar baslamıstı..Bende internete bakınca şok gecırdım..Nitekim doktorda kawazaki diye bir hastalıktan suphelenmısti..Ya o dedi ya da vitamin eksikliği ortası yok...Dediği sey de nadir görülen birşeymiş...
Direkt eğitim ve araştırma hastanesine götürdük çocugu...Allah'ıma şükür vitaminle alakalı sorun oldugu ve takvıyelık durum oldugu cıktı...
Olası herseye hazırlıklı olup,sadece arastırıp bütün kapıları çalıcaz..
Güzel haberlerinizide yazarsanız inşallah...
Amin...Allah'ım tez vakitte şifalar versin sizinde evladınıza...Çok teşekkür ederim evet insan ister istemez ürküyor İnternetten bakıldığında o bebeklerde ki özelliği kızımda da görünce cidden korktum yani daha önce duymadığım bir şey ilk bebek bide umarım birşey yokturadınıza sevindim Rabbim uzun ömürler versin inşallah
ne yaptınız cocugunuzla ilgili bir test yapıldı mı ?Çok teşekkür ederim evet insan ister istemez ürküyor İnternetten bakıldığında o bebeklerde ki özelliği kızımda da görünce cidden korktum yani daha önce duymadığım bir şey ilk bebek bide umarım birşey yokturadınıza sevindim Rabbim uzun ömürler versin inşallah
Genetik testi verdik ama sonuç daha belli değil dili büyük diyorlar işte sonuç çıkınca öğreneceğizne yaptınız cocugunuzla ilgili bir test yapıldı mı ?
bir de kulagında zımba yapılmış gibi çökük iz var mı ? o da oluyıormus .Genetik testi verdik ama sonuç daha belli değil dili büyük diyorlar işte sonuç çıkınca öğreneceğiz
Evet kulak memelerinde çentik izi var ama delikli değil sadece çizgibir de kulagında zımba yapılmış gibi çökük iz var mı ? o da oluyıormus .
hakkımızda hayırlısı olsun. olabilir bizim cocugumuz da da olabilir biz daha test vermedik.Evet kulak memelerinde çentik izi var ama delikli değil sadece çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?