Lütfen acil bakın

Suee

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2021
28
16
8
29
Sevgili anneler merhabalar 2 ay 12 günlük kızım var doğduğundan beri sürekli dili dışarda ayriyeten göbek fıtığı ve bıngıldağı büyük genel muanesinde doktor dilininde büyük olduğunu söyledi ve troit eksikliğinden şüpelendi yani bu özellik onu gösteriyor dedi test yaptık Allaha şükür temiz çıktı ama dilinin büyük olması kafama çok takıldı internetten araştırma yaptığımda ise bws sendromu diye bir hastalıkla karşılaştım aşırı büyüme sendromuymuş varmı böyle bir durum ile karşılan gerçekten çok üzülüyorum doktora soruyorum yapısal diyip geçiyor bws sendromunu sormadım gerçi daha yeni gördüm

Eklentiler

• 846136.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 155
Birden fazla doktora götürün...Maşallah kuzuya Allah'ım onu korusun...Şifa versin Rabbim...

Birden fazla doktora götürün...Maşallah kuzuya Allah'ım onu korusun...Şifa versin Rabbim...
Artık öyle yapacağım sabah gidip soracağım doktora ve başka doktora da götüreceğim kızımda bu bws sendromunun belirtileri var Allah razı olsun teşekkür ederiz

Insallah korktugunuz gibi değildir, cok sağlıklı olsun yavrucak mutlaka bir kac doktora götürün.

Artık öyle yapacağım sabah gidip soracağım doktora ve başka doktora da götüreceğim kızımda bu bws sendromunun belirtileri var Allah razı olsun teşekkür ederiz
İnternete bakınca insan ister istemez kötü düşünebiliyor..Detaylı bakılmadıgı sürece kesin birşey demeden moralinizi bozmayın...Sadece tedavi edilebilir başarırız deyin..İnsanız herşey bizim için...

Oğlumda ellerinde soyulmalar baslamıstı..Bende internete bakınca şok gecırdım..Nitekim doktorda kawazaki diye bir hastalıktan suphelenmısti..Ya o dedi ya da vitamin eksikliği ortası yok...Dediği sey de nadir görülen birşeymiş...

Direkt eğitim ve araştırma hastanesine götürdük çocugu...Allah'ıma şükür vitaminle alakalı sorun oldugu ve takvıyelık durum oldugu cıktı...

Olası herseye hazırlıklı olup,sadece arastırıp bütün kapıları çalıcaz..

Güzel haberlerinizide yazarsanız inşallah...

Çok teşekkür ederim evet insan ister istemez ürküyor İnternetten bakıldığında o bebeklerde ki özelliği kızımda da görünce cidden korktum yani daha önce duymadığım bir şey ilk bebek bide umarım birşey yoktur adınıza sevindim Rabbim uzun ömürler versin inşallah

Amin...Allah'ım tez vakitte şifalar versin sizinde evladınıza...

ne yaptınız cocugunuzla ilgili bir test yapıldı mı ?

genetik test i üniversite hastanesinde mi verdiniz? .
bizim de bebeğimizden şüphelenildi. 13 aylık arada dilini soktugu oluyor ama . göbek fıtıgı her cocukta olabilir bizde 6 ay da ek gıda zamanı basladı alerjiden .

Eklentiler

• 16636847291288867487297596934857.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 90
Evet kulak memelerinde çentik izi var ama delikli değil sadece çizgi
hakkımızda hayırlısı olsun. olabilir bizim cocugumuz da da olabilir biz daha test vermedik.
cok bilinen bi genetik hastalık degil. cogu zaman da tespit edilemiyor zaten.
insan evladına yakıştıramıyor hiç bir seyi. varsa da takip altında kalacaklar elimizden bu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…