Lütfen acil bakın

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
24
Merhaba ben eşimle uzun süredir bebek bekliyordum test sonucu negatif çıkıyodu hep artık test aldırmıyodu eşim adetim gecikti içinde bulanıyodu arada ama hiç şüphem yoktu ümidimi kesmiştim dua ediyordum sürekli bi anda eczaneye gidip 2test aldım eve gittim biri bozuk çıktı diğerini denedim öift çizgi çıktı ama 2.si biraz silik ve biz 1hafta önce filan kan testi vermiştik hamilelik olsaydı doktor söylerdi hamilemiyim kızlar

Canım kanda erken zamanda cikmaya biliyor bazen.
Idrar testini tekrar dene silikte olsa 5dk icinde çıkıyorsa gebelik var demektir.
Allah gonlune gore hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Silikte olsa 2. Çizgi pozitif demek. Silik olduğuna göre daha çok yeni bu yüzden hcg hormonu az yani 1 hafta önce kan testinde çıkmaması normal.
Tebrik ederim :)

Canım kanda erken zamanda cikmaya biliyor bazen.
Idrar testini tekrar dene silikte olsa 5dk icinde çıkıyorsa gebelik var demektir.
Allah gonlune gore hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
3dk içinde çıktı ve bakalı 4saat geçti çizgi hala duruyor sadece silikliği biraz daha oldu bu korkutuyor

Silikte olsa 2. Çizgi pozitif demek. Silik olduğuna göre daha çok yeni bu yüzden hcg hormonu az yani 1 hafta önce kan testinde çıkmaması normal.
Tebrik ederim :)
Teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…