İlkinde yumurtlama günü diye düşündüm ikinci de regl bitimine denk geldi zaten adet olursam hap ise yaradı demekmis olmazsam büyük sıkıntı bugün biraz göğsüm ağrıdı umarım regl olurum reglimde iki gün sürüyor maximum altı yedi aydır, yani üstüne görme olsa onuda anlayamam
Korkudan bulaniyodur miden.hamile kalmayi kolay mi saniyorsunuz27 Mayıs'ta külotla sürtünme oldu erkek arkadaşımla ikimiz de de külot vardı karşımdaki kiside zevk suyu vardi kulodunda elini kuloduna degdi ve bildiğim kadarıyla da bosalmadi sonra arkadan kuloduma soktu elini ve vajinama değdi tam yumurtlama günlerimdi reglden bir hafta sonrası olaydan on altı saat sonra ertesi gün hapı içtim ve reglim beklediğimden bir hafta önce oldu normal de bir buçuk gun suren reglim az az ama üç gün sürdü üstüne tam yirmi sekiz gün sonra tekrar regl oldum iki gün tam,
hamile olma ihtimalim olabilir mi var mı olaydan yaklaşık elli gün geçti ve sürekli midem bulanıyor hamile olmaktan çok korkuyorum aile evindeyim test filanda yapamam
Cinsel ilişki girmedim 11 temmuzda yine sürtünmeyle ilişki oldu ve onda zevk suyu vardı kulodunda, bende hep külotla pjama tarzı şey vardı üstümde ve sonra o boşaldı bir kac kez ama kendi kulodunun içine sonra eliyle vajinama elledi iyice eli kuru gibiydi elinde bişi varsa hamile kalınır mı bu olaydan bi iki saat sonra bugün ertesi gün hapı içtim bu olaylardan hamile kalma ihtimalim var mı varsa nedir lütfen yardım edin lütfen.
(Not: Bir aydır her gün her saat midem bulanıyor ve ayriyeten basım ağrıyor bir haftadır sürekli ve regl olmam lazım altisinda normalde reglden üç beş gün önce kahverengi akıntım olur o da başlamadı bu ay üç bes gün içinde regl olursam kesin sorun yok değil mi peki olmazsam ne yapacağım? 27 mayıstan yani ilk olaydan sonra iki kez regl oldum üçüncüyü olmadım daha
Okuldaydim yurtta filan kalıyordum ilk olayın gerçekleştiği tarihlerde haklısınız sevgilim benle ilgilenmiyor konuşmuyor artık çok takintiliymisim yüzde yüz bir sey yok diyor merkezdeyken test yapacaktım izin vermedi gerek yok dedi saçmalama dedi midemi söyledim başka seydendir dedi eminim bişi olmadı cinsel ilişki veya çıplak sürtünme artı iki olayda da bende ped vardi ama elini çamaşırdan değdi ondan korkuyorum biraz daIlce kucuk ama bulusup soyunmussunuz. Gebe kaldığını farzet adam kabul etmez emin ol.
Basım da ağrıdı internet de baş ağrısı ve mide bulantısı birlikte görülmesi gebelik diyor midem bu kadar değildi ya özellikle ikinci defa hapi aldığımda yani on bir temmuz öncesinde de vardi ama yan etki üç gün sürüyormuş haptan sonrası üç gün aşırı kötüydüm kolay değil ama cinsel ilişki girmeden hamile kalan varmış veya bir kere iliski yaşayıp kalanlarKorkudan bulaniyodur miden.hamile kalmayi kolay mi saniyorsunuz
Hayir korkudan panik atak olmussunuz:))panik atak migde bulantisi carpinti bas agrisi titreme vs.yaparBasım da ağrıdı internet de baş ağrısı ve mide bulantısı birlikte görülmesi gebelik diyor midem bu kadar değildi ya özellikle ikinci defa hapi aldığımda yani on bir temmuz öncesinde de vardi ama yan etki üç gün sürüyormuş haptan sonrası üç gün aşırı kötüydüm kolay değil ama cinsel ilişki girmeden hamile kalan varmış veya bir kere iliski yaşayıp kalanlar
Kesin mi yüzde yüz mu regl olursam özellikle 27 mayistaki olay için yüzde yiz değilim diyebilir miyiz ya hadi olmazsam asker yolu bekler gibi regl bekliyorum ve aşırı strese girdim kahverengi lekede gelmedi gelse iki üç gun sonra regl olurdum oda yok bilmiyorum ne olacakHamile değilsin
Umarım öyledir çok teşekkür ederimmm cidden bazı yorumlar beni iyice paniklestiriyor sizin yorumlarınız biraz olsun su serpti dua edin bana lütfen regl olayim üç beş gün içindeHayir korkudan panik atak olmussunuz:))panik atak migde bulantisi carpinti bas agrisi titreme vs.yapar
Madem bi halt yiyosun adam gibi adamla ye.suna bak demekki gercekten bi yapsaniz bisiler arkanda durmayacak.okuluna odaklan yurtta kaliyomussun.erkeklere guvenme kendini kullandirma.derslerine calis.emek veriliyor sen oku diye .Okuldaydim yurtta filan kalıyordum ilk olayın gerçekleştiği tarihlerde haklısınız sevgilim benle ilgilenmiyor konuşmuyor artık çok takintiliymisim yüzde yüz bir sey yok diyor merkezdeyken test yapacaktım izin vermedi gerek yok dedi saçmalama dedi midemi söyledim başka seydendir dedi eminim bişi olmadı cinsel ilişki veya çıplak sürtünme artı iki olayda da bende ped vardi ama elini çamaşırdan değdi ondan korkuyorum biraz da
Olacaksin regl ve suan kendini yedigin stresin sana faydadan cok zarari var.Umarım öyledir çok teşekkür ederimmm cidden bazı yorumlar beni iyice paniklestiriyor sizin yorumlarınız biraz olsun su serpti dua edin bana lütfen regl olayim üç beş gün içinde
Adam gibi adam sandım öyle davrandı iki senedir tanışıyoruz zaten diye düşündüm duygularimla oynandi kandirildim evet gerçekten bisiler olsa ki yani istesem olurdu kesin zorla bişi yapmadı ama bıraksam daha fazlasi olurdu eminim ben frenledim daha korktum o zaman daAi
Madem bi halt yiyosun adam gibi adamla ye.suna bak demekki gercekten bi yapsaniz bisiler arkanda durmayacak.okuluna odaklan yurtta kaliyomussun.erkeklere guvenme kendini kullandirma.derslerine calis.emek veriliyor sen oku diye .
Haklısınız da elimde değil kendimi sıkıyorum bisi olsa çıksa intihar ederim babam beni yaşatmaz beni yasatmazlar herkes laf soz eder olayların böyle gelişeceğini düşünemedim neredeyse 24 yaşına gireceğim ama yaptığım büyük yanlış cahillik çok pismanimOlacaksin regl ve suan kendini yedigin stresin sana faydadan cok zarari var.
Aynen oyle.koru kendiniAdam gibi adam sandım öyle davrandı iki senedir tanışıyoruz zaten diye düşündüm duygularimla oynandi kandirildim evet gerçekten bisiler olsa ki yani istesem olurdu kesin zorla bişi yapmadı ama bıraksam daha fazlasi olurdu eminim ben frenledim daha korktum o zaman da
Evet artık sadece ders çalışmayı düşünüyorum gönül işlerine bu tarz şeylere kendimi kapatacagim zaten gerçekten sevse böyle şeyler istemez yapmaz kıyamaz ciddi olsa ama değilmiş işte
Haklısınız da elimde değil kendimi sıkıyorum bisi olsa çıksa intihar ederim babam beni yaşatmaz beni yasatmazlar herkes laf soz eder olayların böyle gelişeceğini düşünemedim neredeyse 24 yaşına gireceğim ama yaptığım büyük yanlış cahillik çok pisOlacaksin regl ve suan kendini yedigin stresin sana faydadan cok zarari var.
Hayir ya bisi olmayacak regl olacaksin degilsin hamile kendi kendini panik atak yaoiyosu dusunme yasandi bitti gecti artik yarinlara bakHaklısınız da elimde değil kendimi sıkıyorum bisi olsa çıksa intihar ederim babam beni yaşatmaz beni yasatmazlar herkes laf soz eder olayların böyle gelişeceğini düşünemedim neredeyse 24 yaşına gireceğim ama yaptığım büyük yanlış cahillik çok pismanim
İnsaAllah olurum regl
Evet yüksek hormon takviyesi oldu vücuda aşırı zarar ama ilki reglide sorun yapmadı Sadece 27 mayıstan sonra bir haftaya yakin erken oldum diger ay tam yirmi sekiz gun sonra oldum bu ay işte gecen ay 11 temmuzda bitmişti sekizi akşamı dokusunda başlayıp bu ay olmam lazım altı yedisi gibi ama herhangi br regle dair emare yok korkum bu yüzdenHamile değilsin korkma. Ama leblebi gibi ertesi gün hapı almaya devam edersen bünyenin canına okunur haberin olsun, bundan kork.
İnsaAllah olurum tek isteğim beni rahatlatacak olan şey o şuan ama akıntı yok kahve önce bi o olur en az bir iki gün sonrasında gelirdi kontrol ettim şuan hiçbir şey yok akıntı vsHayir ya bisi olmayacak regl olacaksin degilsin hamile kendi kendini panik atak yaoiyosu dusunme yasandi bitti gecti artik yarinlara bak
Değilsin kesinlikle.Kesin mi yüzde yüz mu regl olursam özellikle 27 mayistaki olay için yüzde yiz değilim diyebilir miyiz ya hadi olmazsam asker yolu bekler gibi regl bekliyorum ve aşırı strese girdim kahverengi lekede gelmedi gelse iki üç gun sonra regl olurdum oda yok bilmiyorum ne olacak
İnsaAllah değilimdir regle bağlı gibi her şey regl de zamanım geldi ama akıntı vs yok olmuyacak gibi hissediyorumDeğilsin kesinlikle.
Hamile değilsin. Kesinlikle hamile değilsin.İnsaAllah değilimdir regle bağlı gibi her şey regl de zamanım geldi ama akıntı vs yok olmuyacak gibi hissediyorum