Lütfen acil bakabilir misiniz Hamilelik ihtimalim olabilir mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi çok korkuyorum

RoseeK

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
99
-4
27 Mayıs'ta külotla sürtünme oldu erkek arkadaşımla ikimiz de de külot vardı karşımdaki kiside zevk suyu vardi kulodunda elini kuloduna degdi ve bildiğim kadarıyla da bosalmadi sonra arkadan kuloduma soktu elini ve vajinama değdi tam yumurtlama günlerimdi reglden bir hafta sonrası olaydan on altı saat sonra ertesi gün hapı içtim ve reglim beklediğimden bir hafta önce oldu normal de bir buçuk gun suren reglim az az ama üç gün sürdü üstüne tam yirmi sekiz gün sonra tekrar regl oldum iki gün tam,
hamile olma ihtimalim olabilir mi var mı olaydan yaklaşık elli gün geçti ve sürekli midem bulanıyor hamile olmaktan çok korkuyorum aile evindeyim test filanda yapamam

Cinsel ilişki girmedim 11 temmuzda yine sürtünmeyle ilişki oldu ve onda zevk suyu vardı kulodunda, bende hep külotla pjama tarzı şey vardı üstümde ve sonra o boşaldı bir kac kez ama kendi kulodunun içine sonra eliyle vajinama elledi iyice eli kuru gibiydi elinde bişi varsa hamile kalınır mı bu olaydan bi iki saat sonra bugün ertesi gün hapı içtim bu olaylardan hamile kalma ihtimalim var mı varsa nedir lütfen yardım edin lütfen.

(Not: Bir aydır her gün her saat midem bulanıyor ve ayriyeten basım ağrıyor bir haftadır sürekli ve regl olmam lazım altisinda normalde reglden üç beş gün önce kahverengi akıntım olur o da başlamadı bu ay üç bes gün içinde regl olursam kesin sorun yok değil mi peki olmazsam ne yapacağım? 27 mayıstan yani ilk olaydan sonra iki kez regl oldum üçüncüyü olmadım daha hala bekliyorum günüm geldi sayılır daha kahverengi akıntım bile yok sadece biraz belim ağrıdı gün içinde gecede göğsüm ve bacaklarim agrimisti umarım regle ilgilidir tum bu belirtiler

Niye hamile kalmadan korkuyosun ? Korkuyorsan her seferinde inatla niye sevisiyosun ? Sevisiyosan niye onlem almiyosun ?
Sonuç olarak hamile nasıl kalınır araştır bu anlattiklarinda hamile kalamazsin .

Niye hamile kalmadan korkuyosun ? Korkuyorsan her seferinde inatla niye sevisiyosun ? Sevisiyosan niye onlem almiyosun ?
Sonuç olarak hamile nasıl kalınır araştır bu anlattiklarinda hamile kalamazsin .
Korkuyorum evli değilim ve çocuk benimle konuşmuyor babam çok sinirli küçük yerde yaşıyorum filan bir sürü neden hap içtim önlem olarak İnternet de kalınıyor yazıyor hatta bazi doktorlar demis elle bile elinde bisi varsa oraya dokunursa veya sürtünmeyle diye eğer başka bir şey olsa cinsel ilişki gibi kesin hatırlanır değil mi alkollu filanda değildim uykuluidim sadece araştırdım internet de cinsel ilişki gerekmiyor hamile kalmak için diyor

Spremlerin de pelerini var tabi kendileri süper kahraman. Önce eline sonra oradan vulvaya hatta ileri vajinaya girecek. Yetmeyecek yumurtalıklara ulaşıp regli olmanıza rağmen rahme yerleşip bir de çocuk olacak.
Hamile falan kalırsanız haber verinde tıp kitaplarında tarihe geçirsinler, mucize bebek diye 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Spremlerin de pelerini var tabi kendileri süper kahraman. Önce eline sonra oradan vulvaya hatta ileri vajinaya girecek. Yetmeyecek yumurtalıklara ulaşıp regli olmanıza rağmen rahme yerleşip bir de çocuk olacak.
Hamile falan kalırsanız haber verinde tıp kitaplarında tarihe geçirsinler, mucize bebek diye 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Süper değil ama ne olacağı belirsiz ama cinsel ilişki girmediği halde hamile kalanlar varmış hatta burayada yazmışlar bizzat yaşayanlar üçüncü reglimi olmadım daha ve nerdeyse günüm geldi üç gün içinde olmazsam geccek hatta Allah korusun

Tmm olayların bu raddeye varacağını tahmin edememistim

Süper değil ama ne olacağı belirsiz ama cinsel ilişki girmediği halde hamile kalanlar varmış hatta burayada yazmışlar bizzat yaşayanlar üçüncü reglimi olmadım daha ve nerdeyse günüm geldi üç gün içinde olmazsam geccek hatta Allah korusun

Yahu ilişkiye girmeden nasıl hamile kalınır, kaç yaşındasınız? Zaten regli oldum diyorsunuz bunun 3.sü 5.si yok Allah aşkına saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz. Öyle mış'la muş'la olmuyor. İnsanlar ilişkiye girdiği halde tek seferde hamile kalamıyor. Sperm dediğiniz şey hava ile temasta etkisini neredeyse kaybediyor. Laboratuvar ortamımı partnerinizin eli de canlı spremleri seçip size taşıyacak

Kendinizi strese soktuğunuz için adetiniz gecikecek muhtemelen. Gecikirse eczaneden test alıp yapın.
Hamile değilsiniz bu arada.

Yahu ilişkiye girmeden nasıl hamile kalınır, kaç yaşındasınız? Zaten regli oldum diyorsunuz bunun 3.sü 5.si yok Allah aşkına saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz. Öyle mış'la muş'la olmuyor. İnsanlar ilişkiye girdiği halde tek seferde hamile kalamıyor. Sperm dediğiniz şey hava ile temasta etkisini neredeyse kaybediyor. Laboratuvar ortamımı partnerinizin eli de canlı spremleri seçip size taşıyacak
23 u yarıladım 24 yaşıma az kaldı tamm ama üç dört kez regl olup hamile olan varmış hatta bu uygulamada yazmışlar baya yaşayan insan var bunu hatta evet kalamiyor ama sans tek seferde ilk günden kalanlarda var yani illa
Ben öyle okudum baya kendime uyarladim ilk olayda sperm de yoktu bildiğim kadarıyla orami hiçbir şekilde görmedi kimse

Kendinizi strese soktuğunuz için adetiniz gecikecek muhtemelen. Gecikirse eczaneden test alıp yapın.
Hamile değilsiniz bu arada.
Hiç bilmiyorum erken olur ama asla gecikmez normal de benim çok çok az kahverengi damla geldi ilk defa umarım devam eder ve kana dönüşür iki gün kanamam olsa yeter normal de de az sürüyor zaten çok ama daha olmadım çok korkuyorum test alıp yapmaya psikolojik olarak hazır değilim
Yüz de yuz mu değilim hamile kesinmi

23 u yarıladım 24 yaşıma az kaldı tamm ama üç dört kez regl olup hamile olan varmış hatta bu uygulamada yazmışlar baya yaşayan insan var bunu hatta evet kalamiyor ama sans tek seferde ilk günden kalanlarda var yani illa
Ben öyle okudum baya kendime uyarladim ilk olayda sperm de yoktu bildiğim kadarıyla orami hiçbir şekilde görmedi kimse

Gerçekten anlamak istemiyorsunuz. Hayır çocuk da değilsiniz yani pesss
3 regli ile hamile kalan insan falan olmaz!

Gerçekten anlamak istemiyorsunuz. Hayır çocuk da değilsiniz yani pesss
3 regli ile hamile kalan insan falan olmaz!
Ben bu sitede okudum inanmıyorsaniz yazin bakın adet görüp hamile olanlar diye buranin yalancisyim bende

Hiç bilmiyorum erken olur ama asla gecikmez normal de benim çok çok az kahverengi damla geldi ilk defa umarım devam eder ve kana dönüşür iki gün kanamam olsa yeter normal de de az sürüyor zaten çok ama daha olmadım çok korkuyorum test alıp yapmaya psikolojik olarak hazır değilim
Yüz de yuz mu değilim hamile kesinmi
Anlattıklarınıza göre hamile olma ihtimaliniz %0,001

Bence bundan sonra sürtünecek olsanız bile prezervatif taksın erkek arkadaşınız. Böylece hiçbir yere bulaşmaz, kafanız rahat olur.

Anlattıklarınıza göre hamile olma ihtimaliniz %0,001

Bence bundan sonra sürtünecek olsanız bile prezervatif taksın erkek arkadaşınız. Böylece hiçbir yere bulaşmaz, kafanız rahat olur.
Benim bildiğim hatırladığım hepsi bu extra bişi olmadı çok düşük bir ihtimal yani yok bundan sonra olmaz öyle şeyler bu korkuyla yaşayamam ben

X