Yapar yapmaz hemen cıktı mi bekledi mi testBen yumurtlamayı adetımden 6 gun sonra oldu şimdi adetim 4 gün geçikti test yaptım böyle çıktı sizce var mı köyde olduğum için hastaneye gidemiyorum lutfen allah rızası için yardım edin
6 7 dakikada cıktı hemenYapar yapmaz hemen cıktı mi bekledi mi test
O zaman var görünüyor hayırlı olsun ben ilk attiginiz resimde gördüm cizgiyi6 7 dakikada cıktı hemen
Gerçekten mi korkuyorum ama 2ay önce kimyasal gebelik geçirdim ya yine olursam diye çok korkuyorumO zaman var görünüyor hayırlı olsun ben ilk attiginiz resimde gördüm cizgiyi
Hayırlı olsun hamilesin kan ver netleşsinBen yumurtlamayı adetımden 6 gun sonra oldu şimdi adetim 4 gün geçikti test yaptım böyle çıktı sizce var mı köyde olduğum için hastaneye gidemiyorum lutfen allah rızası için yardım edin
Çok tsk ederimvar gibi görünüyor
Veremiyorum köy uzak hastaneye baya beklemem lazım bide korkuyorum yine aynı şeyi yaşıcam diye kimyasal gebelik geçirdim 2 ay önceHayırlı olsun hamilesin kan ver netleşsin
En son testimdiİlk fotoğrafta var gibi gözüküyor ama diğerlerinde göremedim ben. Bir test daha yapma imkanınız yok mu?
İnşallah bu seferde öyle olmaz şuan var eğer hastaneye gidemiyorsan bi kaç gün sonra tekrar bi test yap koyulaşmasını takip et canımVeremiyorum köy uzak hastaneye baya beklemem lazım bide korkuyorum yine aynı şeyi yaşıcam diye kimyasal gebelik geçirdim 2 ay önce
İnşallah endişelenmiyim diyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor olabilir mi sizceİnşallah bu seferde öyle olmaz şuan var eğer hastaneye gidemiyorsan bi kaç gün sonra tekrar bi test yap koyulaşmasını takip et canım
Adet olursam gebelik sonlanıyor o zamanHastaneye gidene kadar bekleyeceksin tek yapılacak kalıyor oda adet olman olmassan kesin hamilesin ondan anlayacaksın artık
Neden olmasın 4 gün gecikmeye göre rengi biraz açık ama geç döllenme olabilir zaten teste göre hamilesinİnşallah endişelenmiyim diyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor olabilir mi sizce
Adet olursam gebelik sonlanıyor o zaman
Geç döllenme kötü bir şey mi şuan kaç gatlık sizceNeden olmasın 4 gün gecikmeye göre rengi biraz açık ama geç döllenme olabilir zaten teste göre hamilesin
Allah razı olsun çok sağolun inşallah 2 yıldır istıyoruzMalesef insallah olmasın saglıklı bi gebeligin olur
Gerçekten mi korkuyorum ama 2ay önce kimyasal gebelik geçirdim ya yine olursam diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?