Lütfen acil Allah razısı için yardım edin

birkul09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
71
19
3
31
Ben yumurtlamayı adetımden 6 gun sonra oldu şimdi adetim 4 gün geçikti test yaptım böyle çıktı sizce var mı köyde olduğum için hastaneye gidemiyorum lutfen allah rızası için yardım edin

Eklentiler

• image.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 160
  • image.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 146
  • image.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 173
Ben yumurtlamayı adetımden 6 gun sonra oldu şimdi adetim 4 gün geçikti test yaptım böyle çıktı sizce var mı köyde olduğum için hastaneye gidemiyorum lutfen allah rızası için yardım edin
Yapar yapmaz hemen cıktı mi bekledi mi test

Hayırlı olsun hamilesin kan ver netleşsin

İlk fotoğrafta var gibi gözüküyor ama diğerlerinde göremedim ben. Bir test daha yapma imkanınız yok mu?

Veremiyorum köy uzak hastaneye baya beklemem lazım bide korkuyorum yine aynı şeyi yaşıcam diye kimyasal gebelik geçirdim 2 ay önce
İnşallah bu seferde öyle olmaz şuan var eğer hastaneye gidemiyorsan bi kaç gün sonra tekrar bi test yap koyulaşmasını takip et canım

Hastaneye gidene kadar bekleyeceksin tek yapılacak kalıyor oda adet olman olmassan kesin hamilesin ondan anlayacaksın artık

Tekrarlayacak diye bişey yok merak etmeyin. Uzun süre mi kalacaksınız köyde? Gidince kan tersi verip kadın doğuma görünürsünüz merak etmeyin inşallah olmaz bisey
Gerçekten mi korkuyorum ama 2ay önce kimyasal gebelik geçirdim ya yine olursam diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…