Bebek Beslenmesi Lütfen acil, 11 aylık bebeğim meme emmiyor, sütü nasıl verebilirim, biberonda emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
arkadaşlar bu ara ev taşıma, seminer derken bebeğimle pek ilgilenemedim, sedece gece emziriyordum 3-4 defa falan o da uyanınca. dün değil ertesi gün bebek ağlayınca eşim yanına gitti ve sabaha kadar beni kaldırmadı, bende bebeği emzirmemiş oldum. ertesi gün yani dünde akşam mama yesin diye emzirmedim, mamada yemedi, . neyse gece 3 gibi uyandı bebeğim memeyi almadı başını çeviriyor. ağzına dayadığımda memenin başını dişliyor, sanki bu ucu laztik bebek bardakları var ya, onları dişler gibi, buarar çok az emzirdim acaba emmeyi mi unuttu yada beni emmesi gerektiğinimi hatırlamıyor anlamadım....
Emzirmeyi yine deniycem aç bıraktım yine emmedi.
Ben nasıl süt içiricem ona, bardaktan olunca en fazla bikaç yudum alıyo o da genzine kaçıyor zaten. yine kaşıkla da fazla içmez. biberon kullanmıyor, yani biberon ucunu hiç ememedi, hep dişliyor, biberonda veremiycem sanırım. ne yapabilirim. günlük yaklaşık 300 ml bile içse kardır benim için, ama hayatta içmez bu şekilde. bana önerebilceğiniz bir biberon markası varmı başlığını ağzına alıp emebileceği ya da ben ne yapayım.(bende aventin ve dr browns un vardı almadı onları) Çok kötü hissediyorum kendimi. bebeğim 11 aylık bu saatten sonra nasıl içireyim sütü. yoksa bikaç kaşık alacak sadce günde.

Son düzenleme:
aynı sorun bende var. Benim sütüm azaldı, çeksede bi süre sonra boş çektiğini farkediyorum. Devam sütü aldım ama biberonu almıyor. Hiçbir şekilde istemiyor. Napıcam bende bilmiyorum. Bende dr. browns var ve onla denedim ama olmadı. gündüz zaten hiç içmiyor.akannehir

kahvaltısına yada mamasına koyacağım süt yetmezki, normalde en az 500ml süt içmesi lazım mış günde

Benim oğlumda biberonları pek sevmiyor.Bende en iyi diye avent aldım onu hiç alamadı.En son nuk denedim onu alıyor.Nukun emziği diğer markalara göre biraz farklı ya onu alabiliyor.Kavuçuk al ama biraz daha yumuşak oluyor ya belki onu sever.

Nukun emziği nasıl ki? normal emzik gibi değilmi?

nasıl anlatsam ki:))boğumlu klasik emzikler gibi ucuna doğru incelmiyor.emzik orta kısmına doğru inceliyor sonra tekrar kalınlaşıyor.anne memesine en yakın bu herhalde(tabi benim oğluma göre:))

Son düzenleme:
Anladım görmüştüm onlardan ,alıp deniyeyim bari, yaşına kadar biberona alışmayan bebek bu saatten sonra nasıl alışır bilemiyorum.

Merhaba,
Benim kızımda 1 yaşına kadar biberon almadı doğru düzgün sonra nuby'nin anne göğüsü boyutu emzikli silikon biberonundan aldım. Ona alıştı. şimdi hala ondan içiyor. Daha önce Nuk da denedim ama almamıştı. Nuby silikon biberonun emziği anne göğüsü gibi çok büyük. ve üzerinde anne göğsünü anımsatan kabartılar var. belki bu yüzdendir çabuk alıştı. Tavsiye ederim.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…