arkadaşlar bu ara ev taşıma, seminer derken bebeğimle pek ilgilenemedim, sedece gece emziriyordum 3-4 defa falan o da uyanınca. dün değil ertesi gün bebek ağlayınca eşim yanına gitti ve sabaha kadar beni kaldırmadı, bende bebeği emzirmemiş oldum. ertesi gün yani dünde akşam mama yesin diye emzirmedim, mamada yemedi, . neyse gece 3 gibi uyandı bebeğim memeyi almadı başını çeviriyor. ağzına dayadığımda memenin başını dişliyor, sanki bu ucu laztik bebek bardakları var ya, onları dişler gibi, buarar çok az emzirdim acaba emmeyi mi unuttu yada beni emmesi gerektiğinimi hatırlamıyor anlamadım....
Emzirmeyi yine deniycem aç bıraktım yine emmedi.
Ben nasıl süt içiricem ona, bardaktan olunca en fazla bikaç yudum alıyo o da genzine kaçıyor zaten. yine kaşıkla da fazla içmez. biberon kullanmıyor, yani biberon ucunu hiç ememedi, hep dişliyor, biberonda veremiycem sanırım. ne yapabilirim. günlük yaklaşık 300 ml bile içse kardır benim için, ama hayatta içmez bu şekilde. bana önerebilceğiniz bir biberon markası varmı başlığını ağzına alıp emebileceği ya da ben ne yapayım.(bende aventin ve dr browns un vardı almadı onları) Çok kötü hissediyorum kendimi. bebeğim 11 aylık bu saatten sonra nasıl içireyim sütü. yoksa bikaç kaşık alacak sadce günde.
Emzirmeyi yine deniycem aç bıraktım yine emmedi.
Ben nasıl süt içiricem ona, bardaktan olunca en fazla bikaç yudum alıyo o da genzine kaçıyor zaten. yine kaşıkla da fazla içmez. biberon kullanmıyor, yani biberon ucunu hiç ememedi, hep dişliyor, biberonda veremiycem sanırım. ne yapabilirim. günlük yaklaşık 300 ml bile içse kardır benim için, ama hayatta içmez bu şekilde. bana önerebilceğiniz bir biberon markası varmı başlığını ağzına alıp emebileceği ya da ben ne yapayım.(bende aventin ve dr browns un vardı almadı onları) Çok kötü hissediyorum kendimi. bebeğim 11 aylık bu saatten sonra nasıl içireyim sütü. yoksa bikaç kaşık alacak sadce günde.
Son düzenleme: