lütfen 1 dakikanizi ayirir misiniz?

goldenrose23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
130
13
68
Arkadaslar bunu reklam amacli paylasmiyorum.Forum kurallarina uygun olup olmadigini da bilmiyorum inanin.Benim ve 23 bin meslektasimin tek bir derdi var. Yillardir bize verilmeyen kadrolar.. Sinif ogretmenliginden 2600 kisi bransimiza gecirildi tek bir imza ile. Disarida binlerce universite mezunu issiz arkadasimiz var ve bende onlardan biriyim.Bimer'e online dilekce yazilmis.Sosyal bilgiler ogretmenlerinin kadro talebi hakkinda. 23 bin mezunuz ve her yil en fazla 1600-1700 kisi aliyorlar.Bu yil alim sayisi daha da dusecek. Sizden ricam eger 1 dakikanizi ayirip 1 imza atarsaniz bizlere bir el uzatmis olursunuz. Birlikten guc dogar, eger sesimizi duyurabilirsek belki sansimiz olur. Tum ogretmen arkadaslarin yuzunun gulmesini diliyorum. Hepimiz ayni gemideyiz bransimiz ne olursa olsun . Link : http://www.dilekceonline.com/sosyal_bilgiler_ogretmenlerinin_magduriyeti Simdiden tesekkur ederiz. İnsallah aykiri bir paylasim degildir.

teknik ogretmenim..keske bize de okadar kadro verilse..en cok gecen sene 67 kisi aldilar..okadar dilekce imza eylem ne varsa yapiliyor ama sonuc maalesef ayni..

Sınıftan branş değiştirenler hakkında sonuna kadar katılıyorum size. Bize de bir matematikçi geldi. Adam 25 yıllık sınıf öğretmeni, matematiğe geçmiş, seneye 12. Sınıfların dersine girmek istiyor. O konuları da öğrenecekmiş!!! Ya yuh dedim sadece.

Ama imza noktasında yardımcı olamayacağım maalesef. Milliyetçilik yapıcam biraz, sizin gibi bizim branştan da başka branşlardan da bekleyen çok. Keşke bu etkinliği tüm branşlar adına yapıyor olsaydınız, açılan kadroların, birikmişliği fazla olan branşlara kaymasını isteseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…