• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfeennnn çookkk aciilll !!!

ilknurum28

oyunun adı 'HaYaT' !!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.179
2
46
Kastamonu
Mrb arkadaşlar size bi konuda danışmak istedim görümcem şu anda 26 haftalık hamile olması gerekiyo fakat bebekte gelişim geriliği oldyuğunju söylemiş doktor yapılan tetkiklere göre 20 haftalıkmış şu anda ve kilosu 530 gr ... Sizce bebek yaşarmı alınsa erken doğum yapsa yaşar mın ? Aynı durumda olan varmı aranızda yada daha önce böyle bşi yaşamış olan ? Yarın ankaraya gidecek doktora ama çok üzgünm :(

doktorun tavsiyesi neydi? başka bir dr daha mutlaka görsün bence

dkotorun tavsiyesi başka bi doktora görünecek işte yarın ama korkyo yani ... bakalm yarn bvelli olacak ama ben yinede öğrenmek istedm başka birisi daha böle bi durum yaşayan birileri var m die ...

geçmiş olsun benim ablam hamileykende gelişim geriliği vardı 27 haftalıkken oda acil Ankara'ya gitti Zekai Tahir Burak hst. 1 hafta yattı bebeğe giden akım durmuştu hergün birkaç kez ultrasona giriyordu en son ters akım başlamış acil ameliyata aldılar 28 haftalık ama 24 haftayla uyumlu 640 gr. 28 cm. doğdu bebeğimiz,yaklaşık 3,5 ay hastanede kaldı şimdi 16 ay oldu emekliyor tutunup kalkıyor iyi çok şükür inşallah sizin bebeğinizde sağlıklı doğar ve büyür ama ihmal etmesin iyi bir hastaneye gitsin

geçmiş olsun benim ablam hamileykende gelişim geriliği vardı 27 haftalıkken oda acil Ankara'ya gitti Zekai Tahir Burak hst. 1 hafta yattı bebeğe giden akım durmuştu hergün birkaç kez ultrasona giriyordu en son ters akım başlamış acil ameliyata aldılar 28 haftalık ama 24 haftayla uyumlu 640 gr. 28 cm. doğdu bebeğimiz,yaklaşık 3,5 ay hastanede kaldı şimdi 16 ay oldu emekliyor tutunup kalkıyor iyi çok şükür inşallah sizin bebeğinizde sağlıklı doğar ve büyür ama ihmal etmesin iyi bir hastaneye gitsin

ayy allah razı olsun vallahi yüreğimize su serptnz ... inşallah ablamında ii olur.. bide hangi doktora g
tmişti ablanız şimdi benim görümcemi gazi ünv sine git demişler yarın gidecek...

doktorunu bilmiyorum canım ablamın eşi ankaralı araştırarak bulmuştu hastaneyi hastaneye gittiler hemen yatırdılar zaten ve doktorlar hiç ümit vermiyordu hiç akım yoktu çünkü ya karnında ölecek yada alırız ama çok küçük gene yaşamaz diyorlardı ama mucizemiz oldu ve bu şekilde yaşayan çok bebek var ama çok zor ve yıpratıcı bir süreç

doktorunu bilmiyorum canım ablamın eşi ankaralı araştırarak bulmuştu hastaneyi hastaneye gittiler hemen yatırdılar zaten ve doktorlar hiç ümit vermiyordu hiç akım yoktu çünkü ya karnında ölecek yada alırız ama çok küçük gene yaşamaz diyorlardı ama mucizemiz oldu ve bu şekilde yaşayan çok bebek var ama çok zor ve yıpratıcı bir süreç

hımm anladm çok tşk bakalm görümcem ne yapacak inş yaşar bebeği :(

Back