Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyondan sonra ne zaman gosterir?test bozuk canım tekrarlamanı ve 3 damladan fazla damlatmamanı öneririm
ovulasyondan sonra kacinci gun dusur sizce?Katılıyorum idrarı fazla damlatmissiniz idrar damlasınin icinde hala idrar var ise yeni bir test alıp 2 damla idrar damlatmanizi öneririm veya kan testi yaptirin
En az 12 diye biliyorum en sağlıklısı bat günüovulasyondan sonra kacinci gun dusur sizce?
bugun 9 gunum hala(((En az 12 diye biliyorum en sağlıklısı bat günü
Üç gün daha bekle canım. Rabbim sağlıklı gebelikler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahbugun 9 gunum hala(((
Amin InsAllah,polikistik over hastasiyim Azeriyim onceki ay da 22 mm folikul catladi ama hamilelik yaranmadi((Üç gün daha bekle canım. Rabbim sağlıklı gebelikler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu ay da savirsizlikla bekliyorumÜç gün daha bekle canım. Rabbim sağlıklı gebelikler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
evet fazla idrar damlatmisdim ona gore yeqin, 0nceki ay da 22 mm folikul vardi catladi sari cism yarandi ama hamilelik yaranmadi polikistik over hastasiyim ondanmi acabaBacım yumurtlamadan 9 gün sonra varsa bile zaten çıkmaz. Kanda bile 11-12.gün çıkmaya başlıyor idrara kandan sonda geçer
Yani en az 15 gün geçmesi lazım + arkadaşların dediği gibi testde bozukmuş
Ya da fazla idrar damlattın
Üzülme benimde aynı oldu zaten 14.günüm yumurtlama sonrası bugün için kan ver demişti adet oldum bende ama hala genede kan verin diyoAmin InsAllah,polikistik over hastasiyim Azeriyim onceki ay da 22 mm folikul catladi ama hamilelik yaranmadi((
evet bende de 14 gun sonra hastalanmisdim gecen ay bu ay da usmde 19 mm folikul vardi catladi ama nolucak bilmiyorum(( InsAllah senin ucun de hayirlisi olurÜzülme benimde aynı oldu zaten 14.günüm yumurtlama sonrası bugün için kan ver demişti adet oldum bende ama hala genede kan verin diyo
Aminnn Aminnn inşallah hayırlısı olsunevet bende de 14 gun sonra hastalanmisdim gecen ay bu ay da usmde 19 mm folikul vardi catladi ama nolucak bilmiyorum(( InsAllah senin ucun de hayirlisi olur