Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ''Lutenyl'' isimli ilacı kullanıp adet gecikmesi yaşayanlar var mı?
İdrar neatif çıktı,35.günüm :/
19-28 haziran günleri arasında kullandım :/
Başka belirti hissetmiyorum ((
canım bende kullandım biteli 7 gün oldu ama hala tık yok
7-10 gün gibi geciktirme yapıyormuş,sonra geldi
8. gün bekliyorum hala ve karnımda 5 gündür bi dolgunluk ve hafifi agrı var.insallah bende olurum ya bekliyorum hala sen oldun dimi.bu ilac adet söktürücülerden en hafifi sanırım farlutal ödem yapıyormus.doktor fazla vücuduna yüklenmeyelim dedi ve bu ilacı verdi.
evet ve nihayet bitti,bir daha da kullanmam,zaten her belirtiden şüpheleniyoruz hayallere dalıyoruz,böyle olunca da canım yandı aslında.kullanmam
neden kullanmıyosun canım bu sanırım yan etkisi en az adet söktürücü doktor fazla yüklenmeyelim dedi bunu verdi ama sen hamilelik düsünyon demi:)insallah olur canını sıkma.sogan kürü yapıyonmudene derim.ya adetim böle yogun deil kahve kırmızı renkli seninkidemi öyle oldu canım
benim adetimi geciktirdi.bu yüzden kullanmayacam.yoğun değildi.
anladım canım sen cocuk düsünyon farlutal progestan gibi ilaclar verir belki doktor.ben gecen ay farlutal kullandım yumurtam olusmustu hatta doktorda dedi ilaçsızmı adet oldun die 2 kez sordu dedim farlutallla oldum dedim ben ilaçsız adet olamıyorum.farlutal ödem yapyomus ben bekar oldugum için daha hafif lutenly verdi ben evlenen dek bunu kullanacagım.bence doktora danısıp yeni bir ilaç kullan canım insallah faydasını görürsün bende adet olamıcam die korktum bu kadar uzun sürünce adetimde yogun deil aynen
evet ya bebek için,olur da hamile kalırsam tuttunsun diye işte,gereksiz görüyorum artık :S
bitki kürlerini kullanabilirsin.hayıt tohumu da düzenlermiş.