luteal fazı 12 gün süren var mı?(yumurtlama ile regl olma arası dönem)

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
43
43
arkadaslar gecen ay ovulasyon belirleme testlerinden kullandım. sıcaklık ölcümü ile yumurtlama olup olmadıgını kontrol ettim. ancak farkettim ki yumurtladıktan 12 gun sonra adet oldum. luteal faz 12 gün yani. 14 gün degil.

bu sekilde olup doktora görünen var mı?

bu sekilde oldugunu farkedip hamile kalan var mı?

canım kısa sürdüğü zaman luteal faz yetmezliği deniliyormuş benimde bir bilgim yok ama bende durum hesaplamalarıma göre 19-20 gün arasında değişiyor.tabii tam yumurtlama günümü bilmiyorum mukus geldiği günden itibaren hesaplıyorum.mukusla berabr bel ağrımda olduğu için yumurtlama olduğunu düşünüyorum.

Benim vücud ısım yükseldikten tam 12 gün sonra regl oluyordum, doktorum bunun sebebini aslında 2 gün önce yumurtluyorsun ama vucud ısın geç çıkıyor diye yorumlamıştı.Sonra da hamile kaldım yani kalmadım değil :eek:

benimde fazla sürüyor gibime geliyor.. çünki ben erken gıdaklıyorum..buna göre erken adet olmam gerekirken ben 9 veya 10. gün yumurtluyom.. ama adetim 26 .gün..bence olabilri..

kibelecim merhaba, bende ovulasyonumun geç olduğunu düşünüyordum ve bu ay tespit ettim aslında, normalde 28 günde bir regl oluyorum fakat geçen ay yaşadığım kimyasal gebelikten sonra bu ay 17. günde ovulasyon testi pozitif oldu yani 18. yumurtlamış olmam lazım, bu zaman oldukça geç ve geçen ayda da 16. günde yumurtladım ve belkide bu yüzden bebeğim tutunamadı bana, bu konu artık bana da endişe veriyor ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası arkadaşım.

luteal faz 11-14 gun arası die okumustum bundan azı tedavi gerektiriyor normalde bu surec yeterli. benimde 11.gun ates duser 12.gun olurum

sitede okuduklarım beni rahatlattı. teskkurler cevaplarınız iicin. benim de 12 gun suruyor. 13. gun adet oluyorum. bu ay da deneyecegim bakalım. 12 gun olacak mı?

Gec olmus ama benimde yumurtam catladiktan 12 gun sonra geliyor adetim doktora sormakta hic aklima gelmedi.Ama yumurtlamam hep 14.gun

X