luteal faz uzunluğu, en fazla 14 gün müdür?

ultlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
734
2
45
ben bu ay adetimin 9.günü yumurtladığımı ısı takibi ve akıntı yoluyla hesapladım yumurtlamadan 14 gün dora adet olunur diye duymuştum buna göre benim 23. günümde adet olam gerekirken 26. günümde adet oldum luteal faz uzunluğu 14 günden fazla olabiliyormu bileniniz varmı cevaplarsanız sevinirim

ben bu ay adetimin 9.günü yumurtladığımı ısı takibi ve akıntı yoluyla hesapladım yumurtlamadan 14 gün dora adet olunur diye duymuştum buna göre benim 23. günümde adet olam gerekirken 26. günümde adet oldum luteal faz uzunluğu 14 günden fazla olabiliyormu bileniniz varmı cevaplarsanız sevinirim

ultlarcım, benim 11,gün yumurtam çatlıyor. ve 27.günde bir regly oluyorum yani luteal fazım 16 gün sürüyor. çok takılma bence kişiden kişiye değişiyor. doktorlar genel olarak söylüyorlar ama bende bu genellemenin içine girmiyorum.

canim geneli 14 gun ama bazei aylarda da insanin dengesi bozulanbiliyor. erken ya da gec olabiliyor yumurtlamasina bagli olarak ya da olmayaraktan. ama gecikince canim yakinda bebegin geliyor derler. benim geciktiginden 1 ay sonra kalmistim.

canim geneli 14 gun ama bazei aylarda da insanin dengesi bozulanbiliyor. erken ya da gec olabiliyor yumurtlamasina bagli olarak ya da olmayaraktan. ama gecikince canim yakinda bebegin geliyor derler. benim geciktiginden 1 ay sonra kalmistim.

benim bir sorum daha var ya acaba adetliyken yumurtlama olurmu aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı

olabiliyormuş canım. daha önce bu sitede okumuştum, hamile kalamayan ve adet sonrası doktora gittiğinde yumurta görülemeyen bir bayan meğer adet zamanında yumurtluyormuş. adet zamanı ilişkiye girdiği ilk ay hamile kalmış.

ama bunu doktorda iyice takip ettirmek gerekir.

bende anlayamadım şu luteal faz olayını adetlerim 32 günde bir oluyor hemen hemen.mukustan 19 gün sonra adet oluyorum.hiç şaşmadan.ne zaman yumurtladığımı kestiremiyorum bir türlü.

luteal faz uzunluğu en az 11(10 da olabilir) en fazla 16 gündür diye okumuştum ben yabancı kaynaklı bir sitede.

X