Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar ben kullandım bu tuzu dünyanın para verdim ama bi işe yaramadı dolandırıldım yani paranıza yazık sakın almayın.Ben karın yağlarını eriten başka bir yol önericem malzemeler kekik,adaçayı,biberiye otu eşit miktarda kaynatıp günde 2 fincan içiyorsunuz fazla yağlara elveda.:sm_cool:
merhabalar ben kullandım bu tuzu dünyanın para verdim ama bi işe yaramadı dolandırıldım yani paranıza yazık sakın almayın.Ben karın yağlarını eriten başka bir yol önericem malzemeler kekik,adaçayı,biberiye otu eşit miktarda kaynatıp günde 2 fincan içiyorsunuz fazla yağlara elveda.:sm_cool:
arkadaşlar selam,ben bu lut gölü yuzunu aldım 2 sefer kullanabildim aktardan alırken yanında birde kabak lifi aldım ikisiyle birlikte bacaklarımı lifledim ama çok yandı canımıda yaktı o tuz benim bacaklarımı çok kızarttı bende şimdi sadece lifi kullanıyorum
bende termal sauna sort aldıgımda bu tuzu yanında verdiler, ama ben pek kullanmadım hatta bugun attım, bir ise yaradıgını sanmıyorum, ben her gece, dove un selülit kremini surup ,ustunede termal sauna sortu giyip yatıyorum gayet memnunum
merhebe arkadaşlar benim karın bölgemden zayıflamak ve forma sokmak istiyorum. internette lut gölü tuzuna rastladım.gerçekten zayıflatıyo mu??ne kadar sürede etkisini göstermeye başlıyo??nerden bulabilirim acaba??siz nasıl kullandınız??kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....