- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Aynen haklisiniz zaten milyonlarca kişi içiyor bu ilaci ama okuyunca zarar verme korkusu basladi ben de cok kötü oldumOkumuş olduğunuz çocuğun psikolojisi bitik bir vaziyetteydi demek ki ilaçla alakası yoktur onun.
Zaten kullandığını sanmıyorum ciddi sorunları olan kişiler ilaç kullanmayı reddediyor. Böyle şeyler okuyup kendinizi korkutmayın.
Yan etki yasadiniz mi ilk günlerdeCanım hiç sıkıntı yapma ve böyle şeyler dusunme. Ben 100 mg kullandım valla kafam çok rahattı. kendini şartlama 3 buçuk sene kullandım. Ben çok faydasını gordum.
Öyle midir gercekten yan etki konusunda cok korkuyorumen hafif antidepresanlardan biri lustral. korkmanıza gerek yok.
Aynen haklisiniz zaten milyonlarca kişi içiyor bu ilaci ama okuyunca zarar verme korkusu basladi ben de cok kötü oldum
Hastalik hastaligi ve anksiyete bozuklugu varKorkmayın asıl ilacı kullandıkça kafanız daha rahat olucak :)
15 gün sonra etki yapar genelde antidepresanlar. Eğer iyi gelmediğini hissederseniz dr unuza söylersiniz değiştirir. Çok çok ağır birşey geçirdiğinizi sanmıyorum yani öyle sezdim. Rahatsızlığınız ne? Dediğim gibi çok ağır bir depresyon geçirenler genelde intihar girişimli olur ki sizin şuan bile yok diyorsanız hiç korkmanıza gerek yok
Hastalik hastaligi ve anksiyete bozuklugu var
Tamamdir cok teşekkür ederim :) ilaci illa sabah mi almak gerekir?Hiçç kaygılanma :) geçmiş olsun..
sabah tok karnına almanız gerek eğer sabah yazdıysa dr unuz..Tamamdir cok teşekkür ederim :) ilaci illa sabah mi almak gerekir?
Öyle midir gercekten yan etki konusunda cok korkuyorum
Ya ben şu şekilde duydugum icin korkuyorum 'ilac korktugunuz seyleri yapma cesareti veriyor' diye ben cok korktum su an mesela bu okudugum haberden veya o intihardan bunlari mi yaptirir acaba diye kafama takildi benim acikcasiSağlıkçı arkadaşıma sordum. Yan etkileri elbette var. Baş dönmesi vs gibi. Ama intihar eğilimi veya haberde okuduğunuz gibi bir durum olmayacaktır. Tedirgin olmayın.
Tamamdir cok tesekkürlersabah tok karnına almanız gerek eğer sabah yazdıysa dr unuz..
Tamamdir cok tesekkürler
Ya ben şu şekilde duydugum icin korkuyorum 'ilac korktugunuz seyleri yapma cesareti veriyor' diye ben cok korktum su an mesela bu okudugum haberden veya o intihardan bunlari mi yaptirir acaba diye kafama takildi benim acikcasi
İlk 20 gün falan ellerimde titreme oldu ama ben çok kötü bir vaziyette başladım bu ilaca. Çok çabuk alisiliyor.bir de merak etme aklına intihar falan da gelmiyor zatenYan etki yasadiniz mi ilk günlerde
Peki rüya görmede artma oluyor mu veya kabus görme?İlk 20 gün falan ellerimde titreme oldu ama ben çok kötü bir vaziyette başladım bu ilaca. Çok çabuk alisiliyor.bir de merak etme aklına intihar falan da gelmiyor zaten
Oh tamamdir rahatladim o zaman :) korktugun seyleri yaptiriyor diyince ben oyle anladim cunku.cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin siz kullandiniz mi lustralKorktuğunuz şeyleri yapma cesareti derken kastedilen sosyal fobi veya topluluk önünde konuşma türü şeylerdir merak etmeyin. Siz de şu an korkuyorsunuz mesela. Bu korkularınız ilacı almaya başlayıp dengeniz yerine geldiğinde yok olacaktır. Hatta bu yazınızı okuyup gülümseyeceksiniz "ilaca başlamaya ne korkmuştum ama yaa" diye :) Psikopatlık eğiliminiz yoksa kimseye zarar vermeyeceksiniz, ben eminim siz de emin olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?