Lustral

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaslar merhaba lustral 50 mg verdi doktorum ama onla alakali bir haber okudum ve acayip derecede korktum.İlacin amerikadaki ismi Zoloftmus ve 12 yaşındaki bir cocuga verilince anneannesini ve dedesini öldürmüş cocuk su an hapisteymiş ismi christopher pittman.İlaci milyonlarca kişinin kullandigini ve böyle biseyyapmadigini biliyorum ama bu haberden cok etkilendim.Bu korkudan nasıl kurtulabilirim intihar icinde aynısı ikiside benim cok korktugum seyler ama ya ilaci icersem cesaret toplanir yaparsam diye korkuyorum ama normalde intihardüşüncem yok

Okumuş olduğunuz çocuğun psikolojisi bitik bir vaziyetteydi demek ki ilaçla alakası yoktur onun.
Zaten kullandığını sanmıyorum ciddi sorunları olan kişiler ilaç kullanmayı reddediyor. Böyle şeyler okuyup kendinizi korkutmayın.

Canım hiç sıkıntı yapma ve böyle şeyler dusunme. Ben 100 mg kullandım valla kafam çok rahattı. kendini şartlama 3 buçuk sene kullandım. Ben çok faydasını gordum.

Aynen haklisiniz zaten milyonlarca kişi içiyor bu ilaci ama okuyunca zarar verme korkusu basladi ben de cok kötü oldum

Aynen haklisiniz zaten milyonlarca kişi içiyor bu ilaci ama okuyunca zarar verme korkusu basladi ben de cok kötü oldum

Korkmayın asıl ilacı kullandıkça kafanız daha rahat olucak :)
15 gün sonra etki yapar genelde antidepresanlar. Eğer iyi gelmediğini hissederseniz dr unuza söylersiniz değiştirir. Çok çok ağır birşey geçirdiğinizi sanmıyorum yani öyle sezdim. Rahatsızlığınız ne? Dediğim gibi çok ağır bir depresyon geçirenler genelde intihar girişimli olur ki sizin şuan bile yok diyorsanız hiç korkmanıza gerek yok

Hastalik hastaligi ve anksiyete bozuklugu var

Sağlıkçı arkadaşıma sordum. Yan etkileri elbette var. Baş dönmesi vs gibi. Ama intihar eğilimi veya haberde okuduğunuz gibi bir durum olmayacaktır. Tedirgin olmayın.
Ya ben şu şekilde duydugum icin korkuyorum 'ilac korktugunuz seyleri yapma cesareti veriyor' diye ben cok korktum su an mesela bu okudugum haberden veya o intihardan bunlari mi yaptirir acaba diye kafama takildi benim acikcasi

Ya ben şu şekilde duydugum icin korkuyorum 'ilac korktugunuz seyleri yapma cesareti veriyor' diye ben cok korktum su an mesela bu okudugum haberden veya o intihardan bunlari mi yaptirir acaba diye kafama takildi benim acikcasi

Korktuğunuz şeyleri yapma cesareti derken kastedilen sosyal fobi veya topluluk önünde konuşma türü şeylerdir merak etmeyin. Siz de şu an korkuyorsunuz mesela. Bu korkularınız ilacı almaya başlayıp dengeniz yerine geldiğinde yok olacaktır. Hatta bu yazınızı okuyup gülümseyeceksiniz "ilaca başlamaya ne korkmuştum ama yaa" diye :) Psikopatlık eğiliminiz yoksa kimseye zarar vermeyeceksiniz, ben eminim siz de emin olun :)

Oh tamamdir rahatladim o zaman :) korktugun seyleri yaptiriyor diyince ben oyle anladim cunku.cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin siz kullandiniz mi lustral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…