Lustral ve adet duzeni

Irenasun

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
198
40
35
Kizlar ben gecen bu ay listral 50 mg a gectim citoles 5mg dan anksiyete jcin verildi ama defim 12 gun gecikti ve leke leke suan sadece 4 gun oldu sadece leke olamıyorum adet acaba citolese gerimi donsem yoksa tarlusalmi kullansam adet getirsin diye hamile deilim ama durum bu yasayan varmi lutfen yazin

Bazı antidepresanlar geciktirme yapabiliyor bende kullandım lustral yan etkilerini bir ay kadar gördüm sonra normallesti düzeldi .Birde baslarda vücut alisana kadar ikiye böldüm ben ilacimi.

Bazı antidepresanlar geciktirme yapabiliyor bende kullandım lustral yan etkilerini bir ay kadar gördüm sonra normallesti düzeldi .Birde baslarda vücut alisana kadar ikiye böldüm ben ilacimi.
Peki kullanmaya devam etsem mi 4.gun oldu hâlâ lekelenme devam ediyor parca parca olmaya basladi hafif sence bu geçermi bnde baslarda yarim attm hep daha yeni 50 mg a gectm zaten ama tam gelmedi daha.lustrali sevdim de iste şu duzen otururmu bur kac ay sonra yoksa hep bolee 2 ayda bir filan mi olcam yoksa bi bilsem ??? Cvpladigin icin cok tsk ederim gercekten

X