• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lustral tedavısı

erkek arkadasınız bunaltıcı sekılde kıskanç ve takıntılıysa naparsınız ?

• ayrılırım

OY: 0 0,0%
  • değişmesini beklerim.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

sinekbenimherseyim

yakışıklı sineğin prenses seçosu
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
11
4
3
arkadaşlar... yaklaşık 1 senedir lustral kullanıyorum.amacı ise adet donemımı hafıf atlatmak ve yasam standratlarımı yukseltmek, daha az seyı kafama takmaktı... hakıkaten işe yaradı olaylara karsı daha az tepkı verır oldum,ani çıkışlarım hıssedılır sevıyede azaldı...cevremdekı ınsanlar da olumlu gelişmenin farkındaydı.. fakat 1 hafta içmeyi unuttugumu farkettim... suanda yaklasık 20 gundur ıcmıyorum..ve eskısınden cok daha fazla aglamalarım var.cok asabıyım.. tahammulsuz oldum çıktım.. 20 gun içmemişken tekrar başlamak da ıstemıyorum.. ama bu halımden bas donmelerımden,ayagımın altından yerın kaymasından da cok rahatsızım... benımle aynı durumda olan mutlaka bırılerının oldugunu dusunuyorum.. ne kadar daha byle devam edecek bu hallerimm ???????????:KK61:

Lustralı benim bildiğim doz 2 katına çıkarıp 1 hafta kullandıktan sonra bırakılır. Doktorunla görüş bence. Ben de uzun süre 50 mg kullandım.

arkadaşlar... yaklaşık 1 senedir lustral kullanıyorum.amacı ise adet donemımı hafıf atlatmak ve yasam standratlarımı yukseltmek, daha az seyı kafama takmaktı... hakıkaten işe yaradı olaylara karsı daha az tepkı verır oldum,ani çıkışlarım hıssedılır sevıyede azaldı...cevremdekı ınsanlar da olumlu gelişmenin farkındaydı.. fakat 1 hafta içmeyi unuttugumu farkettim... suanda yaklasık 20 gundur ıcmıyorum..ve eskısınden cok daha fazla aglamalarım var.cok asabıyım.. tahammulsuz oldum çıktım.. 20 gun içmemişken tekrar başlamak da ıstemıyorum.. ama bu halımden bas donmelerımden,ayagımın altından yerın kaymasından da cok rahatsızım... benımle aynı durumda olan mutlaka bırılerının oldugunu dusunuyorum.. ne kadar daha byle devam edecek bu hallerimm ???????????:KK61:
Bende bırakırken sinir hariç yaptı senin yaşadıklarını.Yer kayması çok kötü anlıyorum seni.zBen birden kestim ilacı hata yaptım.Azaltarak onbesgun içinde bırakmak gerekli.Geçiyor zamanla ama aglamalar kalıyor geride. Yani ben çok agllmazdim eskiden şimdi herşeye ağlıyorum.

ben hala kullanmaktayım.artı abilify 10 mg da kullanıyorum.bu ikili bana oldukça iyi geliyor.takıntılarım bayağı azaldı.

Kullanmayali 2 aya yaklasti. İlaci biraktim evet ama ven cok gerginim, iliskimi bile etkiledigini hissedebiliyorum cok takintiliyim. Tekrar baslayip baslamamak arasinda gidip gelmekteyim???

Back