• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral kullanan var mı?

ne0n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
55
24
38
Bana doktorum lustral verdi daha iki gündür kullanıyorum ama sanki içmişte kafayı bulmuş gibiyim. Bu ilacı kullanan ve böyle etkiyle karşılaşan var mı?

Bana doktorum lustral verdi daha iki gündür kullanıyorum ama sanki içmişte kafayı bulmuş gibiyim. Bu ilacı kullanan ve böyle etkiyle karşılaşan var mı?

geçmiş olsun. psikiyatrik ilaçlar genelde öyle oluyo başlandığında ilk hafta ilk 10 gün öyle yapıyo zamanla o hal geçiyo çünkü vücudun ilaca alışması için biraz zaman gerekiyo sonuçta sinir sistemini düzeltmek için ilaç kullanıyoruz bu da ilk zamanlar etkiliyo işte

geçmiş olsun. psikiyatrik ilaçlar genelde öyle oluyo başlandığında ilk hafta ilk 10 gün öyle yapıyo zamanla o hal geçiyo çünkü vücudun ilaca alışması için biraz zaman gerekiyo sonuçta sinir sistemini düzeltmek için ilaç kullanıyoruz bu da ilk zamanlar etkiliyo işte

İnternette araştırdım biraz kullananlar genelde memnun değiller. O yüzden biraz tereddüte düştüm açıkçası. İki gündür içince neşelenen insanlar gibi sırıtıp duruyorum içimde atamadığım bir enerji var garip yani. Ama işte diğer yandan sarhoş gibi uyuşukta hissediyorum. Sınavlarımda başladı olumsuz etkisi olurmu acaba ne yapsam bilemiyorum :/

bende kullandım ama öyle sırıtıp neşeli olamadım maalesef :)
uyuşuk gibiydim,karşıya bakıp dalıyordum,birazda göz bebeklerim büyümüştü,doktorum kullan zamanla geçicek demişti
15 gün sonra falan etkisi geçer,vücut alışsın biraz...

Bende kullaniyorum. 17 yasindada kullandim iyi gelmisti. 33 yasindayim taaa ozamandan bu yana donem donem mucadele ediyorum. 4 aydir yine kullaniyorum.
İlk 3 hasta kolum kanadim kalkmadi, 10 gun once 100 mg a cikardim, beyin damarlarimda bazen kasilma yapiyor. Yan etkierini okudum yaparmis, okadar kaygili bi insanimki mecburen kullaniyorum.

eşim çok sinirli o da kullanıyor.Bünyen alışınca geçer canım.Çok sakinleşeceksin gör bak :)

Lustral ellerinizin ustunde kizariklik yaptimi acilllllen cevaplayabilirmisiniz:(

Yeni kullanmiyosan muhtemelen lustral yapmamistir.ellerinin gun icinde temas ettigi birseyden olmustur:)

Yeni kullanmiyosan muhtemelen lustral yapmamistir.ellerinin gun icinde temas ettigi birseyden olmustur:)
Tesekkur ederim canim, sanirim derigin gibi oldu.
Esimi aradim o gece 2 de isten geldi, komsu cocuklarin yaninda durdu acile gittik. Gelmese adam biliyor ben korkydan yorgan dosek 2.80 yaticam. Dr.a gitmeden sakinlesemicem. Acildekiler gulcek oldu sanki bana caktirmadilar:-) alerji ignesi yapicaklardi onuda yaptirmadim ya dokunursa diye.
Ben 4 aydir kullaniyorumda, 10 gun once dozunu arttirmistim. O yuzden cok korktum.

Bende lustralin muadili olan bi ilaç kullanıyorum selectra. 15 gündür 100 mgın yarısını içiyorum. yani 50 mg. hiçbir yan etkisini görmedim.
Ne uyuşukluk, ne uyuklama, ne gerilme ne kasılma. İyi etkisinide sanki yeni yeni görüyor gibiyim. Ben 1-2 senedir hiç kendimi neşeli keyifli hissedemiyordum doğru düzgün. Şuan bi ölüm vakasıyla karşılaşmamıza rağmen okadar olumsuz düşüncelere kapılmamamı bu ilaca bağlıyorum. Yada bağlamalımıyım, bukadar sürede olumlu etki gösterirmi onuda bilmiyorum. Biliyorsanız sizde beni aydınlatırsanız memnun olurum :)

Arkadaşlar ben 2 aydır kullanıyorum. Doktorum yazdı. Panik atak var. Daha doğrusu durduk yere carpintim oluyodu. Lustral ve beta blocker kullanıyorum bir arada. Hic bi sikntm kalmadi carpinti adina. Ancak baslayanlar icin önerim aralikli icmeyin duygu karmasasi olabiliyo. Durduk yere aglayabilir yada cok asiri sevinebilirsiniz. Yani düzenli kullanım önemli. Ama en onemlisi gerekmedikce kafaniza gore kullanmaayin.

lustral yıllar önce kullanmıştım , dediğin gibi etkileri var birde böyle ilaçlarda zaten bir alışma ve bırakma süreçleri uzun oluyor doktoroda sorarak devam et sınvlarıda sor bence doktora .

Back