Cilt Bakımı Ürünleri Lush Tea Tree Tonik

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

babyface27

makyajguncem.blogspot.com
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
1.588
2
100_1467.JPG

Uzun zamandır almak istediğim toniğime sonunda kawuştum:))
Ürünün waat ettikleri:
Detoks etkili ardıç, greyfurt ve çay yaprağı ile üretilen bu tonik normalden yağlıya kadar tüm cilt tipleri için çok popüler ve en iyi satanlar listemizde. Sizi rahatsız eden gözeneklerinizi kontrol altına alınmasında yardımcınız olabilir! Yüzünüzde kalan temizleyiciyi pamuğa dökeceğiniz tonik ile temizleyin, cildiniz tazelensin.
Evet bu toniği 3-4 gündür kullanıyorum.Adı üstünde lushun en çok satanlar listesinde olan popüler toniği bu.Çok seweni war.Ben de onlardan biriyim artık.Karma bir cildim olduğu için bu tonik beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Doğal bir içeriğe sahip,alkolsuz olması da cabası.Güzelce temizlediğim cildime püskürterek kullanıyorum.Anında cildime bir ferahlık hissi veriyor.Cildimin daha sıkılaştığını hissediyorum sürünce.Gözenekleri kontrol altına alıp alamayacağını şuan için bilemiyorum uzun wadede kullanımdan sonra sonucu görücem.Uzun süre kullananlar sivilce oluşumunu da engellediğini söylüyorlar onu da uzun zaman kullandıktan sonra paylaşırım sizinle.
Keskin bir kokusu war pek hoşunuza gitmeyebilir.Cildin yağ dengesini sağlıyor.Normalde alın bölgem yağlı olmasına rağmen toniği sürünce yağlanma olmuyor pek.Bazı kişiler makyajlarının üzerine püskürtüyorlar bu toniği bir nevi makyaj sabitleyici olarak da kullanıyorlar yağ dengesini sağladığı için.Ben o yönünü denemedim ama ilerleyen günlerde denemeyi düşünüyorum.Kuru ciltlere önermiyorum bu toniği,cildinizi gerebilir.Zaten normalden yağlıya dönük ciltler için öneriliyor.Lush'ta indirimde şuan 19.90 TL fiyatı.Benim gibi karma veya yağlı bir cildiniz warsa kesinlikle öneriyorum:KK66:
Sewgiler...

X