Doğallık iddiasında olmalarına kızıyorum. İçine bitki yağı koyunca herşey doğal olmuyor ki, ama insanlara doğal diye lanse edip bu şekilde ürünlerini satıyorlar.
Gerçi ben de kınasını denemeyi düşünenlerdenim ama yine de kimyasalsa kimyasal. El yapımı demelerine gerek yok
el yapimindan kasitlari bu videodaki gibi yapilmalari. how we make it baslikli videolarina bir goz at, atolye yapimi urunler bunlar, fabrika cikisli degil, onu kastediyorlar, fiyatlar da tabii artiyor
ben kullandım lush katı şampuan tarçınlı olanı pembe renkli ayrıca american creami de kullandım saç kremi olarak
nasıldı derseniz, kötü özelliklerini sayayım: benim saçım boyalıydı ve boyayı inanılmaz derecede akıttı, saçlarım kaskatı oldu şekle girmiyordu, kreme rağmen zor taranıyordu.
iyi özellikleri: çok ama çok güzel kokuyordu ve saç dökülmemi anında kesti. eskiden duştayken bir sürü saç gelirdi elime artık bir bilemedin iki tane tel saç gelmeye başladı.
eğer saçlarınız boyalı değilse kesinlikle ve kesinlikle bu şampuanları kullanın derim
bende Jasmin and Henna bakım kremini kullanmak istedim ama icinde sls, alkol, parapen her sey var vazgectm gerci onları koymaynca icine ne koyuyorlar onuda arastırmak lazm ya..bilmiyorum gercekten güzel kokulu birsy istiyordm..belki bunun yerine yasemin yağı alp kullanırım