Şampuan ve Saç Kremleri Lush el yapımı saç bakım ürünlerini duyan deneyen oldu mu?

altamiano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
297
11
118
Ankara
merhaba arkadaşlar doğal bakım ürünleri ile ilgili araştırma yapıp mağaza mağaza gezerken lush diye bi markanın mağazasına girdim bütün ürünler tamamen el yapımı katı şampuan, sabun, katı tonik daha neler neler var belki çoğunuz duymuşsunuzdur ama ben ilk defa gördüm bu ürünleri ve hemen saç maskesi ile şampuanından aldım maskenin içinde yumurta bile var henüz denemedim saçlarımı boyatırken fazlaca yıprattığım için denemeden önce bir bilen deneyen var mı diye bu konuyu açmak istedim içinizde bu ürünlerden kullananlar varsa yorumlarınızı alırsam çok mutlu olacağım...

evet kimseden cevap gelmeyince kullandım önce saç maskesini kullandım 20 dakika bekletin diyor ama ben yarım saat falan beklettim bu maske kuru saça sürülüyor daha sonra şampuanıyla yıkadım krem olarak da bildiğimiz markaların kremlerinden biriyle kremleyip çıktım sonuç hoşuma gitti kullanmaya devam etmeye karar verdim kullandıkça burada yazacağım umarım faydası olur benim saçlarım iki gün içinde 4 defa boyanmak zorunda kaldığı için bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyorum bu ürünleri el yapım olduğu için denemek istedim inşallah sonuçları da farklı olur diğer ürünlerden...

duyduğum bi marka ama etkisi nedir ne değildir bilmiyorum biraz pahalıca olduğunuda duymuştum nasıl işe yaradı mı ?

ben de jasmin henna diye maskesini kullanmıştım memnun kalmıştım ama çok pahalı küçücük kutusu 50 lira civarıydı çok da uzun süre gitmiyor. ama kokusu ve etkisi süper o ayrı.

haklısın biraz pahalı ben aldığım ürünleri kampanyalı dedikleri için aldım keşke biraz daha ucuz olsa...

bu markanın sampuanını kullandım ıcınde bın bır turlu yag vardı bı kutu bıtırdım maalesef yasadıgım sehırde bulunmuyo devam edemedım ıkıncısını almya fırssatım olmadı ama saclarıma gozle gorulur sekılde parlaklık ve guc kazandırıyor deneyıp etkısını gorunce fıyatı pahalı gelmıo acıkcası

ben de bir haftadır kullanıyorum şampuanını ben de çok memnunum en büyük şişeyi 34 liraya aldım bamadım gramına ama 500 ml falan ben ce çok da fazla değil bundan önce vichy ve placenta kullanıyordum iki yıldır falan saç dökülmesi için onların da 250 ml.lik şişelerine 32 lira falan veriyordum ama saçı parlatmıyor o ürünler tersine donuklaştırıyor evet saç dökülmesi yavaşlıyor ama saç parlak ve canlı olmayınca bi işe yaramıyor ben sanırım paraya kıyıp lush' ın ürünlerini kullanmaya devam edeceğim ben araştırdım internnetten de sipariş verilebiliyor miss-turkey2009 arkadaşım

lush ın seanik katı şampuanını bugün kullanmaya başladım. normalde saçları çok kalın telli gür ve kabarık oldugundan sadece elseve i kullanırdım. ama seanik i denedikten sonra gördüm ki birçok şampuana taş çıkarır bir ürün yapmışlar. normalde banyo sonrası saçlarım çok kabarırdı, şuanda gayet sakin ve yumuşacıklar

katı şampuanını kullandım sabun gibi olanı beğenmedim hiç
ama onun dışında el kremleri siyah nokta için peelingi dudak balmları
tırnak bakım kremleri falan güzel
el yapımı değil ürünler doğala yakın olduğu için kullanım süreleri kısa sadece

katı şampuanı sabun gibidir diye almamıştım kurutur yapıştırır belki diye ama bu şampuan bitince katı şampuanı deneyeceğim benim kullandığım şampuanın ismi rehab almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum saçı yıkadıktan iki gün sonra bile mentollü bir koku geliyor burnuma ve saç yumuşacık..

hiç öle aman aman ürünleri yok ben menekşeli şampuanını aldım american saç krem sadece kokuları güzel bir işe yaramıyor onun dşında ballı sabunda aldım oda fiyasko

tesekkur ederımm ılk aldgmda denemek ıcın almıstm o yusden bı tane aldm sımdı ıstıklal caddesınde kı magazsından almıstım benbu hafta gıdicem gıttıgımde fazla fazla alıp depo yapcam:)dıer urunlerını de denemek lazım

ya kızlar ben de doğaldır dıye mis kokulu lush mağazasına daldım.şampuanların doğallıkla uzaktan yakından alakası yok,içi sls dimethicone dolu maaşallah güzel kokuyorlar ama içerik kanserojen dolu.sabunlarını nasıl ürettiklerini sordum hazır sabun bazını elde yapıyorlarmıs.bu sabun bazıda sls içeriyor yani kızlar lushun doğallığı koca bir yalan mis gibi kokan ama çok pahalı ürünlere sahipler

saç ürünlerini kullandım pek fayda göremedim, vucut jelleri çok güzel kokuyor ama çok pahalı. parfumu ise tam fiyasko oldu beyaz kıyafetlerimi pembeye boyadı

saç ürünlerini kullandım pek fayda göremedim, vucut jelleri çok güzel kokuyor ama çok pahalı. parfumu ise tam fiyasko oldu beyaz kıyafetlerimi pembeye boyadı

hadi ya üzüldüm bu ürünün fiyasko çıkmasına ama dediğiniz gibi kokuları güzel ben pek anlamam zaten içerikten falan ambalaja kokuya aldananlardanım ama ben şampuanını beğenim hala da kullanıyorum

Doğallık iddiasında olmalarına kızıyorum. İçine bitki yağı koyunca herşey doğal olmuyor ki, ama insanlara doğal diye lanse edip bu şekilde ürünlerini satıyorlar.

Gerçi ben de kınasını denemeyi düşünenlerdenim ama yine de kimyasalsa kimyasal. El yapımı demelerine gerek yok

el yapimindan kasitlari bu videodaki gibi yapilmalari. how we make it baslikli videolarina bir goz at, atolye yapimi urunler bunlar, fabrika cikisli degil, onu kastediyorlar, fiyatlar da tabii artiyor..

Lush Cosmetics - Avobath Bath Bomb - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…