haklısın biraz pahalı ben aldığım ürünleri kampanyalı dedikleri için aldım keşke biraz daha ucuz olsa...
bu markanın sampuanını kullandım ıcınde bın bır turlu yag vardı bı kutu bıtırdım maalesef yasadıgım sehırde bulunmuyo devam edemedım ıkıncısını almya fırssatım olmadı ama saclarıma gozle gorulur sekılde parlaklık ve guc kazandırıyor deneyıp etkısını gorunce fıyatı pahalı gelmıo acıkcası
lush ın seanik katı şampuanını bugün kullanmaya başladım. normalde saçları çok kalın telli gür ve kabarık oldugundan sadece elseve i kullanırdım. ama seanik i denedikten sonra gördüm ki birçok şampuana taş çıkarır bir ürün yapmışlar. normalde banyo sonrası saçlarım çok kabarırdı, şuanda gayet sakin ve yumuşacıklar
ben de bir haftadır kullanıyorum şampuanını ben de çok memnunum en büyük şişeyi 34 liraya aldım bamadım gramına ama 500 ml falan ben ce çok da fazla değil bundan önce vichy ve placenta kullanıyordum iki yıldır falan saç dökülmesi için onların da 250 ml.lik şişelerine 32 lira falan veriyordum ama saçı parlatmıyor o ürünler tersine donuklaştırıyor evet saç dökülmesi yavaşlıyor ama saç parlak ve canlı olmayınca bi işe yaramıyor ben sanırım paraya kıyıp lush' ın ürünlerini kullanmaya devam edeceğim ben araştırdım internnetten de sipariş verilebiliyor miss-turkey2009 arkadaşım
saç ürünlerini kullandım pek fayda göremedim, vucut jelleri çok güzel kokuyor ama çok pahalı. parfumu ise tam fiyasko oldu beyaz kıyafetlerimi pembeye boyadı
ya kızlar ben de doğaldır dıye mis kokulu lush mağazasına daldım.şampuanların doğallıkla uzaktan yakından alakası yok,içi sls dimethicone dolu maaşallah güzel kokuyorlar ama içerik kanserojen dolu.sabunlarını nasıl ürettiklerini sordum hazır sabun bazını elde yapıyorlarmıs.bu sabun bazıda sls içeriyor yani kızlar lushun doğallığı koca bir yalan mis gibi kokan ama çok pahalı ürünlere sahipler
Doğallık iddiasında olmalarına kızıyorum. İçine bitki yağı koyunca herşey doğal olmuyor ki, ama insanlara doğal diye lanse edip bu şekilde ürünlerini satıyorlar.
Gerçi ben de kınasını denemeyi düşünenlerdenim amayine de kimyasalsa kimyasal. El yapımı demelerine gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?