Cilt Bakımı Ürünleri Lush el yapımı kozmetik

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

phesta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
135
0
Ben 2 aya yakındır lush markasının taze yuz maskesi ve nemlendiricisini kullanıyorum.gercekten taze yuz maskesının ne kdr etkılı olarak yuzumu temızldgnı gordum...Aynı zamanda kızımın yuzunde sıvılcelenmeler vardı orda el yapımı urunlerıyle sabunları ve tonıklerı var egrcekten dogal ve cok ıyı gelıyor kesın sonuc alıyorsunuz ama sen onemlısı katkı ve kımyasal maddelerin olmaması.
Ben ılk cılt bakımına gittim bagdat caddesine ucretsiz olarak ondan sonra urunlerı tanıyıp aldım bence sızde randevu alın ve tanıyın derim.ben cve kızım cok memnunuz.

Ben 2 aya yakındır lush markasının taze yuz maskesi ve nemlendiricisini kullanıyorum.gercekten taze yuz maskesının ne kdr etkılı olarak yuzumu temızldgnı gordum...Aynı zamanda kızımın yuzunde sıvılcelenmeler vardı orda el yapımı urunlerıyle sabunları ve tonıklerı var egrcekten dogal ve cok ıyı gelıyor kesın sonuc alıyorsunuz ama sen onemlısı katkı ve kımyasal maddelerin olmaması.
Ben ılk cılt bakımına gittim bagdat caddesine ucretsiz olarak ondan sonra urunlerı tanıyıp aldım bence sızde randevu alın ve tanıyın derim.ben cve kızım cok memnunuz.

lush un bütün ürünlerine bayılıyorum.özellikle vucut yağı ve banyo ürünleri.insanın yiyesi geliyo.ama her şehirde yok maleseff :KK43:

alin benden de o kadar. En son Lush ile ilgili yazilara cevap yazmisim, benden baska kullananlardan yeni lush deneyimlerini okumak icin. Dun Twilight ile deneme yaptim. Suyun icinde pullu balik gibi parliyordum. Cocuk eglencesi gibi valla. Ama ne yalan soyleyeyim beni kandirdilar. Bastan acikta satilmasina da cekinceliydim ama sonradan farkettim asil amac hic paket cöpü cikarmamasi. O acidan da bir puan. Devamini baska markalardan da beklerim...
-----------------------

baslik twilight olacakti birden kaydet tusuna basivermisim :p

Son düzenleme:
aynen öyle benimde cildim çok problemliydi vanishing cream diye bir nemlendiricileri var superrr kullanmanızı tavsıye ederım.İlk basta tum cıldı kustuyor ve temızlıyor sonra butun sıvılcelernızı yok edıyor.hemde ıcınde kımyasal olmadıgı ıcın uzun surelı bır gecıcılık...
sehırdısınada kargo yapıolar ınternet sıparıı ıle

Geçen sonbaharda tanıştım bu markayla.İştah açıcı tüm kokular mağazanın içersindeydi.Katkısız olduğu söylenen ürünler çok hoşuma gitti.Yılbaşı öncesi Angel's Delight Soap aldım kullandım.Yarısını bitirdim 100gr.lık kalıbın.Bir de kıvırcık olan fakat belli bir süreden sonra tel tel ayrılan,kabaran kıvırcık saçlarımı dizginleyebilmek adına Curly Wurly adlı şampuanı aldım.Kokusu fena değil,durulamak konusunda da çok sorun yaşamadım.Başta biraz saçı temizleyemiyormuş hissi yaşattı bana ama zamanla ona da alıştım.Şuan memnunum.Çok hayal ettiğim gibi de olmadı ama bunun sebebi biraz da benim saçın yapısına etki edecek derece fazla sıcak suyla banyo yapma alışkanlığım olduğunu düşünüyorum.En kısa zamanda da katı parfümlerini denemek istiyorum ^_^

ben de lush bubblegum lip scrubı almak istiyorum inanılmaz güzel kokuyordu ve aklımda kaldı resmen, dudakları pürüzsüz yapıyormuş ve rengi de çok tatlı en yakın zamanda denicem.
$LUSH Bubblegum Lip Scrub.jpg

X