Lunaparkta ölümcül kaza

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
MUĞLA - Ailesiyle ilçede faaliyet gösteren lunaparka giden 11 yaşındaki Kerem Kutlu, lunaparkta bir süre gezindikten sonra yaklaşık 15 metre yüksekliğe kadar çıkabildiği belirtilen "Adrenalin Max" isimli oyuncağa bindi.

Kerem Kutlu oyuncak yükseldikten kısa bir süre sonra oturduğu koltuğun güvenlik kemerinin açılması sonucu 5 metre yüksekten hızla zemine çakıldı.

Ağır yaralanan çocuğun olay yerinde kalbi durdu. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 sağlık ekiplerince, ambulansa taşınan yaralıya burada yaklaşık 10 dakika kalp masajı yapıldı.

Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kerem Kutlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından çocuğun ailesi sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından olayla ilgili lunapark görevlisi bir kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, lunapark hizmete kapatıldı.

AA

Hep korktuğum şey bu işte.Eskiden deli cesareti her şeye binerdim.Şimdi biraz daha binerken seçici davranıyorum.Ne kadar seçersem seçeyim kaza geliyorum demez o ayrı.Yeterince denetim yapılmamış mı acaba?

o kadar sık oluyor ki lunaparkta bu kazalar..
bi kez benim başıma da geldi kemerim çözüldü neyseki tam motor durdugu andaydı ama yine de yere çakıldım :KK43:
işin kötüsü hala da lunapark delisiyim çocuk gibi :KK12:

yazık daha 11 yaşında eglenmeye giden çocuk ailesine sabır versin mekanı cennet olsun :KK61:

çok üzücü :(

ben de eskiki gibi cesaretli değilim

ama geçenlerde gittiğimizde kapatmadılar kapatmadın dedik korkmayın diyo ...................:KK67::KK67:hatta bazılarının kilidi güven vermiyor
çok dikkat etmek lazım:KK42::KK42:
ALLAH cc annesine babasına sabırlar versin inşALLAH

ben de adrenalin max tarzı bir oyuncağa binmiştim. koltuğun emniyeti hiç güvenli değildi resmen koltuk yerinden oynuyodu kilit çeksem çıt diye açılacak gibiydi. bi delilik ettim bindim işte ama ömrümden 10 yıl yedi resmen 10 dakikada korkudan.

Kesinlikle denetimin eksikliginden kaynaklandigini düsünüyorum, isini iyi yapmayan o kadar insan var ki. Allah o aileye sabir versin.

Ne kadar üzücü yaşla beraber insan tehlikenin boyutlarını idrak ediyor artık eski cesaretim yok
Allah c.c rahmet etsin , ailesine sabır versin.

bu tarz oyuncaklara asla binmem balerinde bile ucuyorum sanmistim.
korkak olmak iyi bazen sanirim.
ama ters donmeyen hizli trenleri falan seviyorum.
gecen de pariste mi bir yerde olmustu aynisi, 16 yasindaki cocuk olmustu.
esim bu adrenalin denen seye bindi. ben asagida bildigim tum dualari okudum nerdeyse. ben binsem acilmasa da ruhumu teslim ederim heralde :(

Lunapark isletenlerin sucu oldugu kadar malesef 11yasindaki cocugunun bu kadar tehlikeli biseye binmesine izin veren ailenin de sucu ;((
Allah sabir versin..

Aileye de suç bulsam da çocuklarını kıramamış olabilirler ama kesinlike bu alet 11 yaşındaki çocuğu bırak yetişkinler için bile çok tehlikeli.

Küçükçekmecedeki Lunapakta 2 yıl önce daha 18 yaşında bi yakınımızı bu aletten düşmesi sonucu kaybettik. Onunda kemeri açılmış ve lunaparkın dışına kadar savrulmuştu. Lunapark birkaç ay kapalı kaldı şimdi bu adrenalin de dahil tekrar açılmış durumda.

Binmeyin bindirmeyin.

Aynı şeye binmiştim hatta burdan düşersen hiç kurtuluşun yok diye aramızda konuşmuştuk çok üzüldüm

Back