• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lumea Tecrübeleri

Rowenna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
4
3
1
29
Merhabalar foruma yeni kayıt oldum bu konu için
Uzun zamandır araştırıyorum philips lumea kullanıcıları tecrubelerini paylaşabilirler mi?
Ürünü yeni sipariş verdim p.tesi gibi elimde olacak
Beyaz tenli ve siyah kıl yapısına sahibim jilet kullandığımdan kıl kökleri kalın fakat seyrek orman gibi değil yani
Anladığım kadarıyla tamamen kurtulma diye birşey yok kullandığım sürece pürüzsüz olacak mı benim için önemli olan bu

merhaba benım 4.seansımın sonuçlarını söyleyeyim.yüzden çok memnun kaldım. kollarımda keza öyle.evet dedikleri gibi her seansta dökülme yaşadım.ancak nedense kıl köklerim halen görünüyor. belki ilerde onlarda görünmez diye düşünüyorum .ama genel olarak memnunum

Philips lumeayi birakinca tuyler eski haline geliyor yaziyor bircok yerde, oysa %80 azalma diyor. hic mi azalma olmuyor gercekten sadece uyuyor mu tuyler??

:KK24:Bende 2 sezondur kullanıyorum tüm vuccudumda belirgin azalma oldu tam bitmesi için birkaç kış daha kullanırım tekrar çıkıp çıkmadığına ondan sonra kesin olarak karar verebilirim umarım birdaha çıkmazlar.

:KK24:Bende 2 sezondur kullanıyorum tüm vuccudumda belirgin azalma oldu tam bitmesi için birkaç kış daha kullanırım tekrar çıkıp çıkmadığına ondan sonra kesin olarak karar verebilirim umarım birdaha çıkmazlar.

Hic ara verdiniz mi?? Birakilinca eskisi gibi cikiyorsa gercekten anlamsiz bir cihaz. Gerci normal lazer yaptirip birkac yil sonra cikan cok var.. Yorumlarda hep kullanildigi surece etkili deniliyor

Yazın ara verdim.yazın kullanılmıyor zaten sakıncalı.Eskisi gibi olmadı Hem azalma hem de çıkma süresi uzadı. Bu kış tekrar uyguladım daha fazla dökülme oldu tamamen bitince bırakırım tekrar çıkarsa artık ölene kadar devam, ağdadan iyidir ama acısı çok yok en azından.

Kullandiginiz alet ipl dir. Kalicilik beklemeyin. Biraktiginizda hepsi geri gelecek. Kalicilik istiyorsaniz doktor ruhsatli bir yerde gercek lazerlerle yaptiracaksiniz

Kalıcı olmasada olur belki birgün biryerde o istenmeyen tüylere de ihtiyaç olabilir.

Kullandiginiz alet ipl dir. Kalicilik beklemeyin. Biraktiginizda hepsi geri gelecek. Kalicilik istiyorsaniz doktor ruhsatli bir yerde gercek lazerlerle yaptiracaksiniz

Diot lazer yaptirdim biraktiktann 2 sene sonra geri cikti.arkadasimda alexsandra cihazla kurtuldum dedigi tum vucut hamilelikte eski halini aldi. Lumea azaltiyorsa bile yeter bence ama hic azaltmiyorsa oda mantiksiz

Diot lazer yaptirdim biraktiktann 2 sene sonra geri cikti.arkadasimda alexsandra cihazla kurtuldum dedigi tum vucut hamilelikte eski halini aldi. Lumea azaltiyorsa bile yeter bence ama hic azaltmiyorsa oda mantiksiz
Hamilelik dusunuyorsaniz hamilelikten sonra daha etkili bunu yapan estetisyenler bile soyluyor. Hormonlar degisiyor cunku. 35 yasini gecmis ve hamileligini tamamlayanlarda %80 %90 sonuc alirlar diyorlar

Philips lumeayi birakinca tuyler eski haline geliyor yaziyor bircok yerde, oysa %80 azalma diyor. hic mi azalma olmuyor gercekten sadece uyuyor mu tuyler??
Evet sadece uyuyor kullandiginiz surece temiz. Biraktiginizda fazlasiyla geri geliyor. Ona o parayi verene kadar. Gercek lazer yaptirmak daha mantikli.

3 yıl lazer lazer epilasyon seanslarina gittim sonucum istedigim gibi olmayinca artik seanslara son verip lumea lazer aletini almaya karar verdim. Cokca arastirdiktan sonra remington almaya karar verdim.. cunku philups lumeanin atis sayısı en fazlaa 4 yil gidiyor ve sonra makine çöp oluyor yani onu çöpe atip tekar bi makine almaniz gerekiyor ama remingtonun atış sayısı yine ayni sekilde 4 yil gidiyor ama sonra icindeki kartuşu degistrme imkaniniz oluyor. kartus fiyatida 70 80 civari olmasi lazm.. sonuc olarak duzenli kullanimda azalma yapıyor bu her iki makine icinde gecerli arastirirsaniz bu iki makinenin ozellikleride ayni zaten sadece fark yazdigim gibi kartus degisimi olup olmamasi.. remingtondan memnunmuyummm onceden lazer yaptirdigim icin tuylerim az ve ince bi sekilde basladm makineye sonuclar guzell.. cok lazer yaptrmis biri olarak makineden memnunum.. sadece tek begenmedigim sey cok zaman almasi: (( basliklari gormusunuzdur o baslikla tek tek taramak saatleri alıyor. ve eger makine almayip merkezlerde seans yaptrmayi dusunurseniz guzellik merkezlerinde degilde hastane yada lazer merkezlerini tercih etmenizi tavsiye ederim..:KK25:

Back